فوربس در تازهترین بررسی خود کشورهای جهان را بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی آنها مورد بررسی قرار داده و برای این امر از آمارهای منتشره از سوی صندوق بینالمللی پول بهره برده است.
فوربس اعلام کرد که قطر با سرانه تولید ناخالص داخلی 88 هزار و 222 دلاری ثروتمندترین کشور جهان است و پس از آن لوکزامبورگ با سرانه تولید ناخالص داخلی 81 هزار و 466 دلاری قرار گرفته است.
سنگاپور نیز به عنوان سومین کشور ثروتمند جهان انتخاب شده است. سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور 56 هزار و 694 دلار اعلام شده است.
نروژ (51 هزار و 959 دلار)، برونئی (48 هزار و 333 دلار)، امارات (47 هزار و 439 دلار)، آمریکا (46 هزار و 860 دلار)، هنگ کنگ (45 هزار و 944 دلار)، سوئیس (41 هزار و 950 دلار) و هلند (40 هزار و 973 دلار) دیگر کشورهای ثروتمند جهان هستند که در مکان چهارم تا دهم قرار گرفتهاند.
یکی از فعالان جامعهی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پساز حلوفصل مشکلات پیش روی ریپل، انتظار میرود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.
طرفداران کریپتو استقبال بسیار چشمگیری از میمکوین ترامپ داشتند و ارزش بازار این توکن از مرز ۱۱ میلیارد دلار هم عبور کرد.
ارزش این رمزارزها طی یک سال سهبرابر شده است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.