زمان رتبه بندی دانشگاهها به منظور اعطای حمایتهای مالی به دانشگاههای برتر در حالی اعلام شده که دسترسی برخی از دانشگاه ها به پایگاه های استنادی علمی به دلیل عدم پرداخت حق عضویت قطع شده و امکان رتبه بندی این دانشگاهها را با مشکل مواجه کرده است.
بر اساس لایحه بودجه سال 90 قرار بود از 15دانشگاه برتر با اعتباری بالغ بر 300,000 به میلیون ریال حمایت مالی شود.
تعیین دانشگاههای برتر بر اساس رتبه بندی دانشگاه ها که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می گیرد که به گفته معاون پژوهشی وزارت علوم نتایج نهایی این رتبه بندی ها در اوایل سال آینده اعلام می شود.
این در حالی است که به دلیل قطع دسترسی بسیاری از دانشگاه ها به پایگاه های استنادی بین المللی مانند ISI به دلیل پرداخت نشدن حق عضویت، رتبه بندی دانشگاه ها با موانعی روبرو خواهد شد.
اطلاعات رتبه بندی مربوط به بخش پژوهشی دانشگاه ها، موسسات پژوهشی و پژوهشگاه ها از طریق پایگاه های اطلاعاتی مهم مانند پایگاه استنادی ISI استخراج می شده است که هم اکنون دسترسی برخی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی به دلیل بدهی قطع شده و فرآیند استخراج داده ها با مشکل مواجه شده است.
این احتمال وجود دارد که در صورت استمرار قطعی به دلیل بدهی دانشگاه ها نتایج رتبه بندی دانشگاه ها حتی در نیمه دوم فروردین 91 نیز آماده نشود.
حق عضویت پایگاه های استنادی در اوایل هر سال پرداخت می شود ولی تعداد زیادی از دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور از سال 2011 نتوانسته اند سهم خود را بابت اشتراک منابع پرداخت کنند.
از این رو عمده پایگاه های اطلاعاتی بر روی برخی از دانشگاه ها و پژوهشگاه ها قطع شده است و این دانشگاه ها و پژوهشگاه ها از استفاده از منابع اطلاعاتی محروم هستند.
به گونه ای که برخی اساتید و اعضای هیئت علمی کشور اعلام کرده اند که به دلیل عدم دسترسی به منابع اطلاعاتی مورد نیاز تبیین و تحلیل مقالات آنها به سختی صورت می گیرد و این احتمال می رود که میزان آمار تولید علم در شرایط حاضر به ارقام قابل انتظار نرسد.
میزان بدهی های دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور به این پایگاه ها بالغ بر 10 میلیارد تومان اعلام شده است.
به گزارش مهر، در برخی موارد این امر سبب شده است که حتی دانشگاه هایی که تاکنون حق عضویت سالیانه خود را پرداخت کرده اند، به دلیل عدم پرداخت توسط سایر دانشگاه ها به منابع دسترسی نداشته باشند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.