محمد داجمر، مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه با تایید توقیف 3 کشتی ایرانی در سنگاپور، گفته است که به دنبال این هستیم تا نگذاریم این 3 کشتی «حراج» شوند.
به گزارش ایسنا، از مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نقل و قول کرده که گفته است: توقیف این سه کشتی به دلیل «بدهی نبود» و بانک فرانسوی به دلیل «تحریمها» علیه جمهوری اسلامی این اقدام را انجام داده است.
در همین زمینه، استوارت لوی، معاون وزیر امور خزانه داری آمریکا در امور مقابله با تروریسم مالی، هفته گذشته گفته بود: چند ماه پیش بانک فرانسوی سرمایه گذاری و مشارکت اعتباری «اگریکول» سه کشتی ایرانی را به دلیل اینکه ایران نتوانسته برای آنها بیمه بخرد و قرارداد وام ۲۳۵ میلیون دلاری را نقض کرده است، در سنگاپور توقیف شده اند.
این در حالی است که مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بدون اشاره به دلیل «به حال» کردن وام سه کشتی سهند، سبلان و توچال، فقط به این نکته بسنده کرده است که بانک فرانسوی به دلیل تحریم این اقدام را انجام داده است.
محمد داجمر میگوید: «ما وام داشتیم که اینها به دلیل تحریم آن وام «دین» را به «حال» کردند. به عبارتی کار خلاف انجام دادند. چرا که قراردادهای وام برای قبل از تحریم بوده که اینها خلاف کردند و این هم از کارهایی خلافی است که غربیها میکنند.»
مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران زمان دقیق توقیف این سه کشتی ایرانی در سنگاپور را اعلام نکرده است.
آقای داجمر هچنین گفته است که بارهای این سه کشتی در سنگاپور تخلیه شده و «اکنون محمولهای در کشتیها نیست.»
وی در خصوص احتمال حراج این سه کشتی در سنگاپور گفته است: «به دنبال این هستیم که نگذاریم حراج شوند.»
مدیر عامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درباره اختیار بانک فرانسوی برای توقیف این سه کشتی گفته است: «آنها یک ادعاهایی کردهاند که چون این کشتیها در رهن آنها بوده این گونه شده است. چون وقتی کشتی در رهن کسی باشد، مثل آن است که کشتی برای خود آن طرف است که می تواند به دادگاه برود و از دادگاه حکم بگیرد که میخواهد دین خود را حال کند و پول میخواهد. »
محمد داجمر همچنین از تلاش ایران برای تسویه حساب این کشتیها در گفت وگو با این بانک فرانسوی خبر داده و گفته است: «داریم صحبت میکنیم تا پول آنها را خودمان بدهیم و مشکل را حل و تسویه کنیم.»
به دنبال تصویب چهارمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران در خردادماه سال جاری، آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریمهای یکجانبهای را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردند.
ایالات متحده آمریکا از سال ۲۰۰۸ شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده و همچنین بر اساس اعلام وزارت خزانهداری آمریکا تاکنون نزدیک به ۷۰ شرکت مرتبط با کشتیرانی ایران، هدف تحریمهای آمریکا قرار گرفتهاند.
قرار گرفتن شرکتهای خارجی در فهرست سیاه تحریمهای آمریکا بدین معنا است که این شرکتها دیگر اجازه فعالیت در آمریکا را نخواهند داشت و شرکتهای آمریکایی نیز نمیتوانند با این شرکتها تماس برقرار کنند.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.