بدافزار BaneChant در قالب یک فایل Word منتشر می شود که دارای نام “اسلام جهاد” (با حروف الفبای عربی/فارسی) است. به همین دلیل نیز احتمال داده می شود که فعالیت این بدافزار با کشورهای عربی و خاورمیانه مرتبط باشد. این بدافزار بر روی سیستم های قربانی، اقدام به جمع آوری اطلاعات و ارسال آن به مرکز فرماندهی می کند. همچنین یک درب مخفی (Back-door) جهت دسترسی های غیرمجاز بعدی، بر روی سیستم آلوده ایجاد می کند.
محتوای فایل، دستورات و فرامین مخرب اصلی را در خود ندارد ولی بر روی سیستم قربانی، بطور هوشمندانه اقدام به دریافت و اجرای فایل های مخرب مختلفی می کند. پس از آنکه کاربر، فایل Word را باز می کند، این بدافزار فعال شده و با استفاده از یک نشانی اینترنتی کوتاه شده (Shortened URL) و با کمک سرویس ow.ly (کوتاه کننده نشانی های URL)، بطور غیرمستقیم با مرکز کنترل و فرماندهی خود ارتباط برقرار می کند. بدین روش، بدافزار بطور مستقیم به نشانی اینترنتی مرکز فرماندهی مراجعه نمی کند و در نتیجه باعث ایجاد حساسیت و توجه ابزارهای امنیتی بر روی سیستم قربانی نمی شود. پس از ارتباط با مرکز فرماندهی، این بدافزار اقدام به دریافت فایلهای مخرب اصلی می کند.
از جمله ترفندهای جالب بدافزار BaneChant پنهان کردن فعالیت های مخرب خود از دید امکانات امنیتی “جعبه شنی” (sandbox) در نرم افزارهای مختلف، نظیر مرورگرها، است. بدافزار در حالت سکون باقی می ماند تا زمانی که کلیک کردن کاربر را تشخیص دهد. به محض کلیک کردن موشواره، بدافزار زنده شده و فعالیت خود را انجام می دهد. بدین روش، بدافزار سعی دارد تا فعالیت و عملیات خود را بعنوان یک اقدام توسط کاربر و وابسته به کلیک موشواره نشان دهد تا امکانات امنیتی sandbox را فریب دهد. در محیط sandbox کلیک کردن و موشواره دخالتی نمی توانند داشته باشند و در نتیجه کنترل و بررسی عمل مخرب بدافزار در این محیط قرنطینه، عقیم می ماند. برای اینکار، حتی تعداد کلیک های کاربر توسط بدافزار شمارش شده و مطابق با آن، برخی عملیات مخرب انجام می شود.
نظیر بسیاری از حملات هوشمندی که طی سال گذشته شاهد آنها بوده ایم، در طراحی و این بدافزارهای هدفمند از نقاط ضعف و حفره های امنیتی انواع نرم افزارهای کاربردی مانند Office و Acrobat Reader سوء استفاده می شود تا شرایط اولین رخنه و نفوذ به سیستم قربانی فراهم گردد و پس از آن، اقدام مخرب بعدی صورت گیرد.
ضدویروس های McAfee و Bitdefender بدافزار BaneChant را که UpClicker نیز نامیده می شود، به همراه همه فایلهای مخرب مرتبط با آن، تشخیص داده و شناسایی می کنند.
اطلاعات بیشتر و دقیقتر درباره عملکرد بدافزار BaneChant را می توان بر روی سایت شرکت امنیتی FireEye مطالعه کرد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.