یک مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: این شرکت برنامه ریزی می کند در ایام انتخابات ریاست جمهوری با برقراری بسترهای ارتباطی، شبکه امن، پایدار و مطمئن را در اختیار کاربران و برگزارکنندگان اینترنت قرار می دهد. مهدی خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های شرکت ارتباطات زیرساخت برای برقراری خدمات ارتباطی در بستر اینترنت در ایام انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: شرکت زیرساخت به عنوان متولی اینترنت کشور برنامه ریزی منسجمی در بخش ارائه شبکه امن، پایدار و مطمئن برای کاربران و نیز نهادها و برگزارکنندگان انتخابات دارد بر این اساس گروه های نگهداری و سرویس دهی شبکه در شیفت های مشخص شبانه روزی برای انجام امور در آماده باش کامل به سر می برند. وی گفت: تمامی تلاش این است که شاهد قطعی اختلال در شبکه اینترنت در این ایام نباشیم. مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: در زمینه افزایش ظرفیت پهنای باند مشکلی وجود ندارد و متقاضیان می توانند برای دریافت سرویس به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت و مخابرات اعلام نیاز کنند.وی اظهار داشت: در این زمینه شرکت ارتباطات زیرساخت آمادگی هر گونه افزایش پهنای باندی را دارد و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد. خدایی با اشاره به عضویت شرکت ارتباطات زیرساخت در کمیته برقراری ارتباطات پایدار وزارت ارتباطات که برای ایام انتخابات ریاست جمهوری تشکیل شده است، گفت: شرکت زیرساخت به عنوان متولی بستر اینترنت در این کمیته مسئولیت برقراری ارتباطات مطمئن را برعهده دارد و تمامی سعی و تلاش این است که هیچ گونه اختلال و قطعی در این ایام برای شبکه اینترنت به وجود نیاید.
مدیرعامل مخابرات ایلام، گفت: به منظور ارائه خدمات بهتر اینترنتی و حفظ حقوق مشترکان این شبکه، ضرورت دارد شرکتهای ISP وPAP ساماندهی شوند تا از این طریق مسوول پاسخگویی نیز برای مردم مشخص باشد. "محمود باقری" در گفتو گو با (ایسنا) - منطقه ایلام، اظهار کرد: واگذاری اینترنت به دو بخش اصلی اینترنت خانگی و تجاری تقسیم میشود، سازمانها، ادارات و نهادهای دولتی، بانکها و.. استفاده کنندگان از اینترنت تجاری هستند که اکنون در استان تقریباً تمامی آنها از این تکنولوژی برخوردار هستند. وی افزود: در کنار شرکت مخابرات، isp ها و pap ها نیز به ارائه خدمات به مشترکین میپردازند البته به این شکل که آنها پهنای باند را از مخابرات دریافت میکنند و ممکن است که اینترنت را از مخابرات یا از مراکزی در تهران خریداری کنند و سپس آن را در اختیار مشترکین قرار میدهند. مدیرعامل شرکت مخابرات ایلام، تأکید کرد: اکنون سه STM1 در استان فعال هست و از سوی شرکت مخابرات برای دو STM1 دیگر نیز درخواست دادهایم که از طرف شرکت ارتباطات زیرساخت نیز پیگیرهای لازم به عمل آمده و امیدواریم در آیندهای نزدیک این دو STM1 نیز به مخابرات واگذار شوند. باقری ضمن بیان اینکه میزان عرضه خدمت ما به تقاضای مشترکین بستگی دارد، خاطرنشان کرد: ظرفیت واگذاری خطوط ADSL به مشترکین 22 هزار شماره است که تاکنون به 12 هزار مشترک واگذار شده است، همچنین مخابرات به تعداد 10 هزار شماره دیگر نیز دارای ظرفیت برای توسعه اینترنت خانگی است.
معاون توسعه فناوری و تجارت الکترونیک وزیر صنعت ، معدن و تجارت از رونمایی سند توسعه تجارت الکترونیک درهفتمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی در روز 29 اردیبهشت ماه جاری خبرداد . محمدصادق متفح ˈ در نشستی با خبرنگاران عنوان کرد که این سند با هدف توسعه تجارت الکترونیک و گسترش این نوع مبادلات تدوین شده است. وی بابیان اینکه سندتجارت الکترونیک دستاوردشش همایش قبلی تجارت الکترونیکی است، گفت : نقشه راه با هدف برداشتن گام های بزرگ ، برنامه ریزی برای تبدیل مقوله های کمی به کیفی و بررسی چگونگی تحقق اهداف برنامه پنجم تدوین شده است. مفتح کاهش هزینه مبادله ، توانمند کردن بنگاه ها به عنوان یکی از ارزان ترین روش های اشتغال کشور را از محورهای مورد توجه وزارت بازرگانی سابق در حوزه تجارت الکترونیک دانست و گفت: در وزارتخانه ادغامی نیز این رویکرد پیگیری شده است. وی این توضیح را نیز داد که در شش همایش قبلی تجارت الکترونیک به تجزیه و تحلیل زیر ساخت ها توجه شده و درعین حال موانع توسعه تجارت الکترونیک مورد بررسی قرار گرفته است . این مقام مسوول در وزارت صنعت، معدن و تجارت، تدوین شاخص های توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیک و بررسی شاخص های مورد نیاز توسعه تجارت الکترونیک را از دیگر محورهایی برشمرد که در همایش های قبلی پیگیری شده است .