براساس گزارش CNN، چین با ساخت و تکمیل این ابررایانه دوباره سلطه آمریکا بر کارزار ابررایانهها را از بین برده و خود رهبری این میدان را به عهده خواهد گرفت.
ابررایانه تیان هه-2 که با نام راهشیری 2 نیز شناخته میشود، در اواخر ماه می در دانشگاه ملی تکنولوژیهای دفاعی چین طی یک کنفرانس خبری رونمایی شد. جک دونگارا از دانشگاه تنسی تایید کردهاست که این ابررایانه از سرعتی برابر 30.7 پتافلاب بر ثانیه برخوردار است.
ابررایانه تیتان، متعلق به وزارت انرژی آمریکا با سرعتی برابر 17.6 پتافلاب در ثانیه به عنوان سریعترین ابررایانه جهان شناخته میشود. ابررایانه جدید چین پس از تکمیل به مرکز ابررایانههای ملی چین در گوانگژو منتقل خواهد شد تا خدمات پرسرعت محاسباتیاش را در اختیار محققان در جنوب غرب چین قرار دهد. شبیهسازی پروازهای آزمایشی، پردازش حجم زیادی از دادهها و کمک به امنیت ملی از جمله کاربردهای این ابررایانه است.
تیانگهه-2 باید پس از آزمایشی رسمی به عنوان سریعترین ابررایانه جهان معرفی شود، اما به نظر میآید سرعت باورنکردنی آن باعث شود این ابررایانه در رده اول لیست 500 ابررایانه برتر جهان قرار بگیرد. در این صورت از سال 2010 تا کنون این اولین باری خواهد بود که چین رتبه اول جهان را در این زمینه به دست خواهد آورد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.