به گزارش ایرنا از پایگاه خبری دیلی میل، محققان شبکه های اجتماعی با استفاده از روش ˈضرب ناقصˈ این آمار را به دست آوردند.
محققان در این مطالعه، از داده های جست وجوی گوگل به صورت خلاقانه برای پیش بینی روند تعامل بین کاربر و شبکه اجتماعی و بررسی روند تعامل واقعی میان این دو استفاده کردند.
پیش از این نیز تحقیقات محققان دانشگاه وین در اتریش نشان داد مسایل مربوط به حفاظت داده ها، فشار اجتماعی برای اضافه کردن دوستان، مکالمات سطحی، نارضایتی عمومی و از دست دادن علاقه به این شبکه اجتماعی از دلایل ترک فیس بوک هستند.
به طور کلی، دلایل ترک فیس بوک را نگرانی از نداشتن حریم خصوصی (48.3 درصد ) و به دنبال آن نارضایتی عمومی (13.5 درصد )، جنبه های منفی از دوستان آنلاین ( 12.6 درصد) و احساس اعتیاد ( 6.0 درصد ) تشکیل می دهد.
همچنین نتایج یک پژوهش در آمریکا نشان می دهد که فیس بوک هر ماه 9 میلیون کاربر خود را در آمریکا و 2 میلیون کاربر خود را در انگلیس از دست می دهد.
به گفته این محققان بیشتر کسانی که فعالیت در شبکه های اجتماعی را متوقف کرده اند، نگران حفظ حریم خصوصی و اعتیاد به شبکه های اجتماعی بوده اند.
بر اساس آمار منتشر شده در ماه مارس سال 2013 ، فیس بوک بیش از یک میلیارد و 110 میلیون نفر کاربر در دنیا داشت .
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.