سال ۲۰۱۳ قرار بود سالی باشد که سامسونگ براحتی رقبا را در بخش اسمارت فون کنار بزند، اما اینگونه نشد. به نظر می رسد که سال ۲۰۱۴ سالی خواهد بود که این کمپانی کره ای بدنبال دمیدن روحی تازه در کالبد خود است.
پرچمدار ۲۰۱۳ سامسونگ یعنی Galaxy S4 را می بایست از جهات مختلفی محصولی ناامیدکننده دانست. سامسونگ تلاش زیادی کرد تا به خریداران اعلام کند که این محصول از هر جهت دستگاهی کامل و بسیار خوب است، اما این اسمارت فون را می بایست نسخه ای بهبود یافته از گلکسی اس ۳ نامید. حتی می توان سامسونگ را بخاطر عرضه این محصول پشیمان دانست و به همین دلیل آنها سخت درتلاشند تا پرچمدار سال جاری خود یعنی گلکسی اس ۵ را به مراتب بهتر و قدرتمندتر روانه بازار کنند تا انتظارات بیشتری را برآورده سازد.
ناگفته نماند که فروش گلکسی اس ۴ بسیار خوب بوده و در بخش فروش نمی توان به آن ایراد گرفت. این دستگاه سال گذشته بهترین اسمارت فون اندرویدی در بخش فروش بود، اگرچه باز هم فروش آن کمتر از انتظار تحلیلگران بخصوص تحلیلگران وال استریت بود. درحالیکه سامسونگ همچنان رهبر قدرتمندی در بازار گوشی های هوشمند به حساب می آید، اما آنها در سال گذشته مقداری از سهم خود را از دست دادند و سیر صعودی آنها در سال های گذشته تا حدودی متوقف شد. به همین دلیل است که گفته می شود در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۳ برای اولین باز شاهد کاهش سود این شرکت نسبت به سال قبل هستیم.
در طرف مقابل سایر تولید کنندگان اسمارت فون موفق به ساختن محصولاتی شدند که به همان اندازه سریع، قدرتمند و ویژگی های متفاوت داشته اند که بهترین محصول سامسونگ داشته است، حتی با طراحی، کیفیت و نرم افزار سیستمی بهتر.
برای اولین بار، مشکلات این شرکت خود را نشان داده اند تا شاهد استراتژی بخش موبایل سامسونگ باشیم. روش اصلی سامسونگ در سالهای گذشته برای کسب سود و موفقیت در این بخش، معرفی و عرضه محصولاتی متنوع با حاشیه سود مطمئن بوده است. سامسونگ اسمارت فون هایی با برند گلکسی را در هر سایز و شکلی تولید و روانه بازار کرد، که بعضی از آنها محصولاتی خوب و بعضی از آنها بد بودند، اما هیچ کدام از آنها محصولی واقعا عالی و تاثیرگذار نبوده اند.
هنگامی که سامسونگ در سال ۲۰۱۰ فعالیت در بخش اسمارت فون ها را آغاز کرد، موفقیت این شرکت آغاز شد، چرا که این کمپانی قادر بود اجزا و بخش های مختلف محصولات خود را بسیار آسان و ارزانتر از سایر شرکت ها مخصوصا رقبای اصلی خود تولید کند. آنها پردازنده هایی سریعتر، صفحه نمایش هایی بهتر و دوربین هایی قدرتمندتر از محصولاتی داشتند که نامشان آیفون نبود. اسمارت فون های آنها زیبا نبود، اما سبک، باریک و ظاهری مناسب داشت.
در سوی دیگر، سرویس ها و نرم افزارهای سامسونگ همواره یکی از نقاط ضعف این شرکت بوده، چرا که نرم افزارهای آنها کارایی آنچنانی ندارند و بی فایده هستند و بیشتر یک ویژگی تبلیغاتی به حساب می آیند. البته سامسونگ می تواند براحتی نرم افزارهای بد خود را کنار بگذارد، چرا که شرکت های دیگری هستند که در این بخش محصولات بسیار خوب و قدرتمند ارائه میدهند و سامسونگ می تواند از آنها استفاده کند.
سال گذشته، اسمارت فون های خوبی وارد بازار شدند و اکثر آنها به اندازه کافی خوب بودند و مردم به مراتب کمتر به فکر صفحه نمایش بزرگتر و مگاهرتز بیشتر بودند. خلاقیت شرکت های مختلف بیشتر شد و شاهد طراحی های زیبایی چون HTC One، دوربینی خیره کننده چون لومیا ۱۰۲۰، محصولی اندرویدی بسیار خوب و با کارایی بالا چون Moto X و سیستم عامل هایی جدید چون iOS بودیم که همگی در بخش های خود بهتر از گلکسی اس ۴ سامسونگ بودند.
در ابتدای سال جاری و در رویداد CES، سامسونگ از تبلت های مختلفی چون Galaxy Tab Pro و Galaxy Tab Lite رونمایی کرد که میتواند باعث قدرت گرفتن بیشتر برند گلکسی شود. به هر حال سامسونگ به فاکتورهایی بیشتر از تبلیغات نیاز دارد. متاسفانه مشتریان گرفتار ویژگی هایی نمایشی در تولیدات سامسونگ شده اند که تنها یک ویژگی نمایشی هستند نه بیشتر.
شرکت سامسونگ به فاکتورهایی نیاز دارد که محصولش را بیشتر از یک اسمارت فون سطح بالای اندرویدی معمولی نشان دهد.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.