سال گذشته شارژ بی سیم نکسوس 4 و لومیا 920 نوکیا را دیدیم اما در ابعادی مانند ساعت، فناوری شارژ بدون سیم را شاید اپل برای اولین بار وارد دنیای کامپیوترهای پوشیدنی کوچک کند.
طرز کار آن نیز بدین صورت است که از یک پایه شارژ فیزیکی تولید میدان مغناطیسی می کند و سپس این میدان مغناطیسی توسط حلقه های فلزی برداشته شده و به سوی دستگاه مورد نظر ارسال شده و عمل شارژ با تولید برق واقعی انجام شود.
مدل دیگری از شارژ کامپیوترهای پوشیدنی از استفاده از انرژی حرکتی کاربر motion technology است که با حرکت دست افراد و سایر اعضای بدن انسان، تولید انرژی حاصل از حرکت، تبدیل به الکتریسیته شده و باعث شارژ ابزار مورد نظر می شود.
منابع نزدیک به این خبر از وجود لایه ای از سلول خورشیدی به ساعت اپل نیز گفته اند که اکنون در بسیاری از ابزارهای مدرن کنونی وجود دارد.
بنابراین فعلا شارژ بی سیم، شارژ حرکتی و شارژ از طریق انرژی خورشیدی، سه راهی است که اپل برای ساعت هوشمند خود مورد آزمایش قرار داده تا ببینیم هنگام عرضه نهایی کدام یک از تکنولوژی ها را مورد استفاده قرار خواهد داد.
اپل راههای دیگری نیز برای شارژ ابزارهای جدید خود آزمایش کرده است که هنوز متناسب با محصولات کنونی نبوده و ممکن است در آینده به سایر ابزارها ملحق شود.
فقط اپل نیست که برای شارژ کامپیوترهای پوشیدنی خود فکر می کند، بلکه گوگل گلس یا همان عینک گوگل نیز باعث شده تا لابراتوار گوگل سخت در تلاش باشد تا چنین فناوری هایی را توسعه دهد.
بنابراین مسابقه برای یافتن راههای آلترناتیو باطری های سنتی از یک طرف، و عمر باطری بالاتر برای ابزارهای جدید، این کمپانی ها را در رقابت سرسختانه قرار داده است.
5 سال پیش شاید کسی دنبال توسعه تجاری چنین محصولاتی نبود اما اینکه با توسعه کامپیوترهای پوشیدنی این امر ضروری به نظر می رسد و مشکل باطری و عمر باطری برای محصولات جدید معضل شده است.
شاید آنچه نقطه مشترک توسعه دهندگان باشد، رسیدن به "خود شارژی" است تا ابزار مورد نظر بدون واسطه فیزیکی خودشان شارژ شوند.
لری پیج از موسسین گوگل سال قبل گفت مشکل باطری ها در گوشی هوشمند و تبلت به قدری زیاد شده که باید مجددا اختراعی در این زمینه صورت گیرد تا باطری از حالت معضل تکنولوژی بیرون بیاید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.