کمپانی فلیپ کارت، پیشرو در فناوری COD یا cash on delivery دستگاه جدیدی ساخته تا مشتری با قرار دادن کنار گوشی هوشمند خود و با اتصال از طریق بلوتوث و یو اس بی، (سازندگان می گویند از طریق دستورات صوتی نیز امکان اتصال وجود دارد) عمل پرداخت صورت می گیرد.
این وسیله شامل کارت خوان و یک تراشه مخصوص بوده، که حدود 50 دلار قیمت داشته و این کمپانی قابلیت فروش روزانه 12 هزار دستگاه از این نوع را دارد . قرار است تا 100 هزار دستگاه در مناطقی مانند آسیا-اقیانوسیه، خاورمیانه و افریقا فروخته شود.
300 میلیون کاربر هندی کارت پول و کارت اعتباری دارند و با تزریق سرمایه از کمپانی های مختلف سیستم Ezetap از نوامبر 2012 بدین سو توسعه یافته است.
این کمپانی هندی با سایر کمپانی های مالی و فروشندگان آنلاین ارتباط مستقیم برقرار کرده تا عملیات نقل و انتقال به خوبی انجام گردد.
رقبایی نیز مانند MobiKwik با دو میلیون مشتری وجود دارند که با کیف پول موبایل خود مشتریان زیادی را جذب کرده اند.
بازار پرداخت های آنلاین از طریق موبایل در دنیا در حال توسعه است و مردم بیشتری رغبت به پرداخت از طریق موبایل نشان می دهند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.