به نوشته بيزينس مانيتور صنایع تولید فلزات در ایران از دو سو تحت فشار قرار گرفته اند که در کوتاه مدت برای آن ها مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد چرا که از یک سو تحریم های بین المللی باعث شده تا دسترسی صادرکنندگان به پول با مشکل مواجه شود و از سوی دیگر نیز بی اطمینان در فضای کلان اقتصاد به تقاضای داخلی آسیب رسانده است.
در 4 ماه نخست سال 2013 تولید فولاد خام ایران با 5.2 درصد رشد سالیانه به 4.75 میلیون تن رسید، که اگرچه نسبت به رشد 8.7 درصدی در سال 2012 کمتر است. اما بازهم روند رو به رشد خود را حفظ کرده است. طبق آمارهای رسمی، تولید فولاد خام ایران معادل 12.7 میلیون تن بوده که بازهم از هدف تعیین شده برای تولید 15 میلیون تن کمتر است. دولت ایران قصد دارد تا تولید فولاد خام کشور را تا سال 2015 به 48 میلیون تن در سال و تا سال 2025 به 55 میلیون تن در سال برساند اما کارشناسان بیزنس مونیتور نسبت به تحقق این وعده تردید جدی دارند. برای تولید آلومینیوم نیز تولید 400 هزار تن در سال 2013 و 1.5 میلیون تن در سال 2022 هدف گذاری شده است.
پیش بینی اولیه در مورد تولید 14.3 میلیون تن فولاد خام به 13.7 میلیون تن کاهش یافته است چرا که صنعت فولاد ایران به شدت صادرات محور است و کند شدن رشد اقتصادی در چین باعث تقاضای فولاد در اقتصاد این کشور شده که بر صادرات فولاد ایران نیز تاثیرگذار خواهد بود.
براين اساس تولید فولاد ایران در سال 2016 به 15.8 میلیون تن خواهد رسید. تحریم های بین المللی بیش از اینکه بر صنایع فولاد ایران اثرگذار باشند بر صنایع تولید آلومینیوم تاثیر گذارند. همچنین صنعت آلومینیوم ایران طی دو سال اخیر موفق نشده که از ظرفیت تولید خود به طور کامل بهره ببرد.
با توجه به تورم رو به رشد در ایران که طبق برآوردهای بیزنس مونیتور طی سال های 2012 تا 2015 بیشتر از 25 درصد خواهد بود و سپس از سال 2016 به 15 درصد کاهش خواهد یافت و همچنین مشکلات مربوط به تامین نقدینگی مربوط به پروژه های زیرساختی انتظار می رود که ساخت و ساز در این بخش در سال جاری رشد منفی 3 درصد را تجربه کند و انتظار می رود که چنین الگویی کم و بیش تا سال 2016 نیز ادامه یابد و پس از آن از سال 2016 تا سال 2021 به طور متوسط سالیانه 2 درصد رشد کند. به خصوص اینکه فضای بخش زیرساخت ها در ایران به صورتی است که حضور سرمایه گذاران خارجی در آن به سختی امکانپذیر خواهد بود. در حال حاضر چین و روسیه اصلی ترین کشورهای خارجی هستند که در صنایع زیرساختی ایران فعالیت می کنند.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.
ایلان ماسک میگوید ایکس چارهای جز طرح شکایت علیه عاملان بایکوت خرید تبلیغات در این پلتفرم ندارد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: فضای حاکم بر بازار سرمایه صرفا ترس از انتخاب کاندیدایی را مخابره می کند که به نظر می رسد به بنیان های اقتصادی ضربه خواهد زد، این در حالی است که انتخاب وی به عنوان رییس جمهور، سرخپوشی این بازار را پررنگ تر خواهد کرد.
افرادی که ارز دیجیتال در اختیار دارند و میفروشند، مجبور بودهاند مالیات بر درآمد خود را پرداخت کنند. اکنون نیز وزارت خزانهداری ایالات متحده قانون جدیدی تصویب کرده است تا مطمئن شود آنها مبلغ مناسبی ...