دستگاههای ضد بارداری چیز جدیدی نیست اما فناوری که توسط بیل گیتس و همسرش ملیندا در کنار محققان دانشگاه ام آی تی دنبال می شود با فناوری های موجود متفاوت است.
نسل کنونی دستگاههای آزاد کننده پروژسترون نیاز به تعویض هر سه سال یکبار دارد و برای بچه دار شدن حتما باید این دستگاه را از بدن بیرون آورد و جدا ساخت.
اما آنچه بنیادد کیتس و کمپانی تحقیقاتی MicroCHIPS در ماساچوست دنبال آن است نسل بعدی دستگاههایی است که بتوان با قابلیت استفاده و کنترل از راه دور عملیات باروری را کنترل کرد.
تراشه نسب بعدی حداقل در بعد تئوریک بدین صورت است که از طریق وایرلس می توان مدیریت باروری را انجام داد و هر 16 سال یکبار (در مقایسه با سه سال یکبار برای دستگاههای موجود) هم آن را تعویض کرد.
دستگاه MicroCHIPS روی بیمارانی که پوکی استخوان دارند با نصب برنامه ارسال دارو به صورت هوشمند از طریق تراشه موفقیت آمیز بوده است.
بنیاد گیتس قصد دارد این فناوری را در فقیرترین کشورهای جهان که بحران تنظیم خانواده دارند به اجرا گذاشته تا این مشکل حل شود.
تراشه یک ونیم سانتیمتری MicroCHIPS مخازن لوونورژسترول (هورمون های جنسی زنانه) برای پیشگیری از بارداری را در خود نگه می دارد که می تواند به صورت وایرلس و از راه دور فعال و غیر فعال شود.
تراشه مذکور در مرحله آزمایش بوده و محققان در حال رفع مباحث امنیتی برای جلوگیری از سوء استفاده از ریموت آن توسط کاربرانی که غیر قانونی ممکن است کنترل از راه دور آن را به چنگ بیاورند، هستند. این تراشه کامپیوتری قبل از ارسال برای FDS باید تست های مذکور را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد تا تاییدیه سازمان غذا و داروی امریکا را اخذ کند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
اولین شیوع آنفلوانزای پرندگان H5N9 در یک مزرعه اردک در کالیفرنیا تأیید شد.