بررسی اطلاعات گمرک ایران نشان می دهد که طی یک سال گذشته ایران از 137 کشور دنیا واردات داشته است و به 159 کشور نیز کالا صادر کرده است.
در میان 137 کشوری که به ایران کالا صادر کرده اند، نام برخی کشورها خودنمایی می کند. به غیر از کشورهای صاحب صنعت نظیر چین که بیشترین واردات ایران را پوشش می دهد، برخی کشورهای گمنام نیز موفق شده اند به ایران صادرات داشته باشند.
گواتمالا، اوگاندا، السالوادور، بوتسوانا، تیمور شرقی، جیبوتی، رواندا، زیمبابوه، ماداگاسکار، ماکائو، نپال، هندوراس، مولداوی و سایر کشاورهای خارجی، عناوینی است که در لیست کشورهای صادرکننده کالا به ایران در سال گذشته قرار گرفته است.
عموم این کشورها حجم کوچکی از واردات ایران را به خود اختصاص داده اند.
میزان صادرات برخی از این کشورها به ایران در ادامه آمده است.
گواتمالا: آمارهای گمرک نشان می دهد که سال گذشته به میزان 6 هزار و 800 کیلیو گرم کالا که ارزش آن 16 هزار و 442 دلار برآورد شده است، از کشور گواتمالا کالا وارد کرده ایم. ارزش ریالی این کالاها 43 میلیون تومان بوده است.
اوگاندا: طی یک سال گذشته از کشور اوگاندا 52 هزار و 987 دلار واردات انجام شده است که ارزش ریالی آن 134 میلیون تومان بوده است. وزن کالاها یوارداتی از این کشور 63 هزار و 100 کیلیوگرم بوده است.
بوتسوانا: طبق اعلام گمرک ایران یکی از کشورهای طرف معامله با ایران طی 12 ماه سال گذشته، کشوری به نام بوتسوانا بوده است که از این کشور 776 کیلوگرم کالا به ارزش 57 هزار دلار و ارزش ریالی 146 میلیون تومان وارد شده است.
تیمور شرقی: این کشور 154 تن کالا به ارزش یک میلیون و 126 هزار دلار و ارزش ریالی 3 میلیارد و 115 میلیون تومان به ایران صادر کرده است.
جیبوتی: این کشور 4 تن کالا به ارزش 4 هزار و 774 دلار و ارزش ریالی 12 میلیون تومان به ایران ارسال کرده است.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.