تاکنون در مورد این دو شخصیت برجسته دنیای فناوری اطلاعات، داستان های زیادی گفته شده که برخی از آنها کاملا حقیقت داشته و برخی دیگر تا حد زیادی آلوده به اغراق و بزرگ نمایی بوده است. رقابت اپل و مایکروسافت، همواره برای بسیاری از افراد جالب توجه بوده و طرفداران گیتس و جابز همیشه سعی در نشان دادن برتری ها، به گونه های متفات بوده اند؛ اما شاید هیچ کس به اندازه استیو وزنیاک از بنیانگذاران اپل که به خوبی و از نزدیک با این دو شخصیت آشنا بوده است، نمیتواند تفاوت بین گیتس و جابز را بیان کند.
به گزارش دنیای فناوری اطلاعات ؛ استیو وزنیاک از دوستان نزدیک به استیو جابز و از بنیانگذاران اولیه شرکت اپل است و او را نابغه پشت پرده اپل میدانند. او کسی است که بصیرت و الهام های استیو جابز را به دنیای واقعی آورد و شخصیتی است که به خوبی در این سال های متمادی با بیل گیتس و استیو جابز آشنا بوده است.
به واسطه همین امر، شاید وی را باید ارجح ترین و معتبرترین فرد برای بیان دیدگاه در مورد شخصیت استیو جابز و همچنین بیل گیتس، نوع نگاه و رویکرد آنها به کسب و کار و رهیافت آنها به دنیای فناوری اطلاعات قلمداد کرد.
استیو وزنیاک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی National Geographic و در برنامه «نابغه آمریکایی» این شبکه، سعی کرد از دیدگاه خود، مهمترین وجه تمایز استیو جابز و بیل گیتس را تشریح کند.
وی گفت: استیو جابز یک دیدگاه و رویکرد رو به جلو و آیندهنگر داشت که تا حدی شبیه به داستان های علمی بود. خلاصه آن این بود که زندگی چگونه «میتواند» باشد؛ اما بیل گیتس چیزی فراتر از قدرت اجرایی داشت تا ابزارهایی را بسازد که در حال حاضر مورد نیاز و کاربرد هستند، تا شرکتی را در حال حاضر بسازد و در کوتاه مدت به سود برسد.
وزنیاک گفت: به نظر من این بزرگترین وجه تمایز میان این دو شخصیت است.
وی تشریح کرد: در حالی که استیو جابز در این اواخر تبدیل به یک شخصیت برجسته و شناخته شده و مهم در تاریخ ایجاد یک شرکت شخصی بوده است، این بیل گیتس بود که به درستی تشخیص داد چگونه پول در بیاورد.
وی گفت: واقعا همه ما به رویکرد استیو جابز نیازمند هستیم، اما این رویکرد در جایی که نتوانیم ابزارها و محصولاتی تولید کنیم که از لحاظ هزینه، مقرون به صرفه باشند، چندان کمکی نخواهد کرد. بحث بر سر بازگشت سرمایه شماست. به همین خاطر در زمان مکینتاش بازار جهانی ۱۰ برابر رشد کرده بود؛ اما اپل همراه با این بازار نرفت.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.