فردا قرار است که مجمعی با موضوع تکنولوژی در هنگ کنگ برگزار گردد و ایلان ماسک مدیرعامل تسلا نیز یکی از میهمانان ویژه این رویداد خواهد بود که فرصت را مغتنم شمرده و کمی قبل از این رویداد اطلاعات تازه ای را در مورد برنامه هایش برای بازار بزرگ چین ارائه نموده است.
مدیرعامل تسلا، بدون آنکه آمار و ارقام دقیقی از میزان فروش شرکت خود ارائه دهد، در مصاحبه اش با انگجت اعلام نمود که علیرغم وقفه های اولیه، شرکتش «عملکرد مطلوبی» در چین داشته است و در نظر دارد که تا اواسط امسال یک شریک بومی برای خود پیدا کرده و بعد از تعیین موقعیت مکانی مناسب، کارخانجات تولیدی خود را در این کشور راه اندازی کند.
درست مانند دیگر خودروسازان خارجی که در سرزمین اژدهای سرخ فعالیت دارند، هدف تسلا نیز از پیاده سازی این استراتژی کلیدی پایین آوردن نرخ بالای گمرک است که مقامات دولتی چین بابت واردات خودرو از شهروندانشان دریافت می کنند. این خودروساز همچنین تلاش دارد تا با راه اندازی کارخانجات خود در خاک چین به دیگر مشوق ها و امتیازهایی که از سوی دولت این کشور به تولید کنندگان خودروهای الکتریکی اختصاص یافته است دسترسی پیدا کند. ماسک اعلام داشته که تا آن زمان، هیچ اطلاعات دیگری را در این باره با رسانه ها و مردم در میان نخواهد گذاشت.
تا به امروز تسلا بیش از 15 فروشگاه را در هفت شهر مختلف چین تاسیس کرده و همزمان بالغ بر 340 کانکتور شارژ سریع و 1600 ایستگاه شارژ معمولی را برای آنها راه اندازی نموده است.
محض اطلاع تان باید بگوییم که هم اکنون هنگ کنگ بیش از 42 سوپرشارژر دارد و در نتیجه به عنوان شهری شناخته می شود که بیشترین تعداد ایستگاه های شارژ سریع تسلا را در خود جای داده است و همزمان 75 ایستگاه شارژ معمولی هم دارد.
از همین رو، جای تعجیب نیست که سال گذشته این شرکت بالغ بر 2221 دستگاه تسلا مدل اس را در هنگ کنگ به فروش رساند که مجموعا 80 درصد از کل ماشین های الکترونیکی فروخته شده در این کشور را تشکیل می دهد.
بین سال های 2014 و 2015 میلادی، هنگ کنگ رشدی 270 درصدی را در تعداد ماشین های الکترونیکی ثبت شده خود شاهد بود که ماسک آن را نتیجه «سیاست های عالی دولتی» دانسته و مدعی شده که به مراتب از آنچه در چین اعمال می شوند حمایتگرترند.
ماسک به طرفداران تسلا در این منطقه نیز وعده داده است که مدل اکس را در نیمه دوم سال 2016 به بازار هنگ کنگ عرضه خواهد کرد و همزمان یک مرکز خدماتی جدید را هم در آن افتتاح می کند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.
گروه صنعتی ایران خودرو، با انتشار اطلاعیهای جدید شرایط فروش و نحوه ثبت درخواست ریرا و دیگر محصولات این شرکت را اعلام کرد.
ترامپ میگوید با کمکهای ایلان ماسک، چارهای جز حمایت از صنعت خودروهای برقی ندارد.
میتسوبیشی پاجرو یکی از سه آفرودر محبوب و البته بدشانس ژاپنی در کنار نیسان پاترول و تویوتا لندکروزر به شمار میرود.