گوگل بعد از عرضهی نسخهی بتای سوم این سیستم عامل هم نام اندروید N را انتخاب نکرد تا همه چیز به نتایج نهایی مردم شرکتکننده در این نظرسنجی بستگی داشته باشد. در همان اوایل معرفی و بعد از رونمایی از این نسخه در رویداد I/O امسال، دو نام نوتلا (Nutella) که یک شکلات صبحانهی بسیار خوشمزه و محبوب است و البته نوگت (Nougat) که یک شیرینی بادامی لذیذ است، بهعنوان دو گزینهی اصلی برای نام اندروید N مطرح میشدند.
اما با گذشت چند روز از این اتفاق، خیلی از کاربران اندروید در کشورهای مختلف جهان کمپینهای بزرگ و گستردهای را برگزار کردند تا بتوانند نام یکی از شیرینیها، نانها و یا خوراکیهای محلی مخصوص کشور خود را بر روی ورژن بعدی اندروید قرار دهند و از این راه بتوانند علاوه بر افزایش محبوبیت و شهرت محصولات کشور خود، یک حس افتخارآمیز از مشارکت اثرگذار در تاریخ این سیستم عامل را هم برای مردم خود به ارمغان بیاورند.
در هفتهی گذشته بود که در کشور عزیز خودمان هم یک کمپین گسترده آغاز به کار کرد و افرادی که در این کمپین شرکت میکنند، قصد دارند نام خوراکی محبوب نبات (Nabat) را بهعنوان نام اندروید N به گوگل پیشنهاد دهند. هرچند که به نظر میرسد تعداد زیادی از ایرانیهای طرفدار اندروید در این کمپین شرکت کرده باشند، اما گویا این تعداد کافی نبوده است و یک دسر خوشمزهی هندی به نام Neyyappam در حال سبقت گرفتن از نبات و دیگر رقبای جهانی است!
این دسر که از برنج و نوعی شکر زردرنگ تهیه میشود، شباهت بسیاری به کیک یزدی خودمان دارد و یکی از محبوبترین خوراکیهای محلی مردم هند محسوب میشود. محبوبیت این شیرینی بهقدری بالاست که تقریبا تمام هندیها بر روی پیشنهاد اندروید Neyyappam موافقت کردهاند؛ این نکته را در نظر بگیرید که جمعیت این کشور بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون نفر است و اگر حتی یک دهم این جمعیت نیز در نظرسنجی گوگل شرکت کرده باشند، رایهای نام Neyyappam از تمام جمعیت کشور ما فراتر میرود!
دسر Neyyappam بیشتر در ایالت جنوبی کرالا (Kerala) در کشور هند تهیه میشود و جزو آن دسته از خوراکیهای سنتی این کشور محسوب میشود که علاوه بر خود هندیها، حتی بین توریستهای کشورهای دیگر نیز طرفدار دارد؛ بنابراین امکان انتخاب نام این دسر برای اندروید N بسیار بالاست و حتی خیلیها از همین حالا این ورژن از اندروید را با این نام صدا میزنند!
از آنجا که نظرسنجی آنلاین گوگل برای انتخاب نام اندروید N در تاریخ نهم ماه ژوئن (پنجشنبه بیستم خرداد ماه) به پایان میرسد، فعالیت کمپینهای مختلف در اکثر کشورهای جهان شدت گرفته است تا بتوانند طرفداران اندروید را بر روی انتخاب نام یک خوراکی از آن کشور متحد کنند و با شرکت گسترده در این طرح، موفقیت هیجانانگیزی را برای خود و هموطنانشان به دست بیاورند.
این یکی از بزرگترین جایزههای اعلامشده برای کشف حفرههای امنیتی است.
هواوی روش انتقال فایل با استفاده از حرکت دست را به نمایش گذاشت.
مدیاتک با معرفی تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ بازار میانرده را هدف قرار داد؛ هرچند تفاوت چندانی با نسل قبل ندارد.
زبان طراحی سامسونگ برای گوشیهای جدید سری گلکسی A تغییر کرده است.
اپل حتی پروتوتایپها و رابط کاربری این محصول را نیز آماده کرده بود.
تغییرات اخیر در شرایط خدمات ایکس، کاربران را بهسمت پلتفرمهای رقیب سوق داده است.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.