اوایل سال جاری میلادی، چین از برنامه های جاه طلبانه اش برای کره مریخ پرده برداشت، و در ماه اردیبهشت نیز جزئیات بیشتری از این پروژه را اعلام نمود. حال آنها دوباره به حوزه اکتشافات فضایی بازگشته و طرح اصلی کاوشگر و مریخ نوردشان را برای ارسال به سیاره سرخ در اواسط سال 2020 ارائه نمودند.
در حال حاضر کاوشگر و مریخ نورد مورد بحث، اسم خاصی ندارند و ظاهراً چینی ها می خواهند برای انتخاب اسم آنها مسابقه ای عمومی را برگزار نمایند. کشور مذکور قصد دارد سطح مریخ را به منظور یافتن آب یا یخ و دیگر ویژگی های مهم مورد بررسی قرار دهد.
گفتنی است تصاویری که مشاهده می کنید، رندرهای کامپیوتری هستند که از سوی «سازمان ملی علوم، تکنولوژی و صنایع برای دفاع ملی» یا SASTIND منتشر شده. در این عکس ها، مریخ نورد شش چرخ و همچنین فضاپیما و سامانه فرود را می توان دید.
گفتنی است چینی ها در سال 2011 نیز قصد انجام عملیاتی مشابه روی سیاره سرخ را داشتند و بدین منظور کاوشگری را با استفاده از فضاپیمای روسی به سمت این سیاره اعزام کردند، اما پروژه فوق با شکست همراه بود.
چین سومین کشوری است که تاکنون موفق به فرود آوردن کاوشگر روی سطح کره ماه شده، و با صرف هزینه های هنگفت در حوزه هوافضا و نجوم، قصد دارد جایگاه برجسته اش را در این زمینه حفظ نماید. آنها بزرگ ترین رادیوتلسکوپ دنیا را در اختیار دارند و راکت جدیدشان قادر است محموله هایی را به عمق فضا، از جمله مریخ ارسال نماید.
با این حساب اگر چین بتواند کاوشگرش را به سلامت روی سیاره سرخ بنشاند، در کنار ایالات متحده امریکا، روسیه، اتحادیه اروپا و هند، پنجمین کشوری خواهد بود که به این مهم دست یافته.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.