خدمات سایت


متن کامل خبر

بهترین آنتی ویروس برای ویندوز 10 کدام است؟

آرشیو
ویندوز 10 همانند ویندوز 7 شما را در نصب آنتی ویروس عذاب نمی دهد. پس از عرضه ی ویندوز 8 حالا شاهد یک آنتی ویروس رسمی برای این مجموعه به نام ویندوز دیفندر هستیم.
1395/06/21 10:27:38 ق.ظ

ویندوز 10 همانند ویندوز 7 شما را در نصب آنتی ویروس عذاب نمی دهد. پس از عرضه ی ویندوز 8 حالا شاهد یک آنتی ویروس رسمی برای این مجموعه به نام ویندوز دیفندر هستیم. اما سوالی که پیش می آید این است که آیا این گزینه بهترین راه برای محافظت از رایانه شخصی شما است؟

ویندوز دیفندر اساساً آخرین ورژن از ملزومات امنیتی مایکروسافت است؛ یک برنامه آنتی ویروس رایگان از سوی مایکروسافت که پیش از این برای ویندوز 7 ارائه شده بود. حال این ابزار درون ویندوز 10 نهادینه شده تا اطمینان حاصل شود که تمام رایانه های دارای این سرویس از سطوح اولیه ی محافظت یک آنتی ویروس برخوردار خواهند بود.

آیا ویندوز دیفندر به اندازه ی کافی برای محافظت از رایانه شما خوب است؟

ویندوز دیفندر به صورت خودکار برنامه هایی که باز می کنید را اسکن می کند. این ابزار همچنین به روزرسانی های جدید خود را از طریق به روزرسانی ویندوز دریافت کرده و در مجموع ابزاری را در اختیار شما می گذارد که به وسیله ی آن ها قادر به اسکن های عمیق هستید.

اما سوال اصلی اینجاست که ویندوز دیفندر تا چه حد خوب است؟ خوب بگذارید روراست باشیم. آنتی ویروس مایکروسافت هنگامی که در آزمون های مقایسه ای آنتی ویروس ها شرکت می کند به طور فاحشی پشت سر دیگر رقبا قرار می گیرد. راستش را بخواهید زنگ خطر برای آنتی ویروس مایکروسافت به صدا در آمده است. پیش از این آنتی ویروس مایکروسافت را بسیار دوست داشتنی می دانستیم، اما حالا شرایط فرق کرده است.

ویندوز دیفندر مزایای بسیاری دارد. این ابزار درون ویندوز نهادینه شده، شما را با نمایش پاپ-آپ های گوناگون و یا درخواست پول آزار نمی دهد و همچنین سبک تر از برخی آنتی ویروس های رقیب است. علاوه بر این ویندوز دیفندر مانند برخی آنتی ویروس ها که به رایگان عرضه شده و به دنبال درآمدزایی از طرق مختلف هستند، از حاصل داده های اسکن شما جهت کسب در آمد استفاده نمی کند.

به طور کلی ویندوز دیفندر محافظت بدی را ارائه نمی دهد. با فرض این که ویندوز  و مرورگر خود را به روز نگه داشته و از پلاگین های خطرناکی چون جاوا استفاده نکنید، نمی توان گفت که ویندوز دیفندر محافظ بدی است. به طور خلاصه باید گفت که همان قدر که رعایت شیوه های امنیتی استاندارد یک رایانه و دانستن آن ها به شما کمک می کنند، ویندوز دیفندر نیز با اصول پایه ی خود در حفاظت از شما نقش به سزایی دارد.

طبق آزمون ها ی انجام شده توسط AV-TEST آنتی ویروس ویندوز دیفندر امتیاز پایین 3.5 از 6 را در رتبه بندی آنتی ویروس ها به خود اختصاص داد. این آنتی ویروس همچنین در تست AV-Comparatives توانست امتیاز یک ستاره استاندارد را از این سازمان کسب کند.

با این حال با نگاه به آمار و ارقام واقعی، AV-TEST پی برده است که این آنتی ویروس در اکتبر سال 2015، 99 درصد از بدافزارهای گسترده و شایع و همچنین 95 درصد از حملات Zero-Day (روز صفر) را گرفتار کرده است. علاوه بر این، آزمون حفاظتی Real-World سازمان AV-Comparatives نشان می دهد که این ابزار توانسته است 94.5 درصد از تهدیدات را دفع کند.

این اعداد و ارقام مناسب و معقول به نظر می رسند، اما با این حال ویندوز دیفندر نتایج ضعیف تری را نسبت به دیگر گزینه ها از خود نشان می دهد. برای مثال یک نمونه ی 1517 تایی از تهدیدات را در نظر بگیرید؛ باز هم با آمار منتشر شده توسط AV-Comparatives مشخص شده که تقریباً 89 تهدید می تواند از ویندوز دیفندر جان سالم به در ببرد.

این در حالی است که آنتی ویروس های بیت دیفندر و کسپرسکی موفق به محافظت در برابر 100 درصد تهدیدات Zero-Day از سوی AV-TEST شده اند. این دو آنتی ویروس همچنین توانستند درصد کم نظیر 99.99 درصد را در تست های Real-World دو سازمان AV-TEST و AV-Comparatives را به خود اختصاص دهند.

در گذشته، مایکروسافت ادعا کرده بود که تیم آن ها روی نرم افزارهای مخرب شایعی که در دنیای واقعی وجود دارند تمرکز کرده است. این در حالی است که نتایج تست ها واقعیت های کاملاً معکوسی را بیان کرده و آنتی ویروس های شخص ثالث دیگر را بالاتر از محصول مایکروسافت قرار می دهند. نتایجی که کارکنان مایکروسافت تا به حال در رابطه با آن ها اظهار نظر مشخصی نداشته اند.

ویندوز 10 بسیاری از اقدامات محافظتی معروف ویندوز 8 را نیز در خود جای داده است. مثل فیلتر SmartScreen که بدون توجه به آن که از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید، از دانلود و اجرای بدافزارها جلوگیری می کند. کروم و فایرفاکس نیز شامل قابلیت مشابهی به نام Google’s Safe Browsing می شوند که از دانلود و اجرای بدافزارهای مخرب و تهدید آمیز جلوگیری می کند.

به طور خلاصه باید گفت که ویندوز دیفندر عموماً آنتی ویروس بدی نیست، اما می توانید به گزینه های بهتر هم نگاهی بیاندازید. به نظر ما ویندوز دیفندر تنها حکم مهمان ناخوانده را برای شما دارد. با این حال بیشتر آنتی ویروس های دیگر شامل برنامه های انبوه و بی استفاده بوده، افزودنی های مشکل ساز را روی مرورگر شما نصب می کنند و به صورت گاه و بی گاه شامل تبلیغات آزاردهنده ی پاپ-آپ می شوند.

اگر مانند ما به دنبال دیگر شیوه های خوب امنیتی هستید، ویندوز دیفندر با توجه به میزان تحمل شما می تواند گزینه ی مناسبی باشد. با این حال اگر قانون کپی رایت را رعایت نکرده و مدام برنامه های پایرت شده را دانلود می کنید و یا دست به رفتارهای پر خطر دیگر می زنید، ممکن است بخواهید که از آنتی ویروسی چون ویندوز دیفندر چشم پوشی کنید و موارد بهتر دیگر را مد نظر قرار دهید.

بهترین آنتی ویروس های ویندوز 10 کدام ها هستند؟

مطمئناً معرفی یک آنتی ویروس دیگر برایمان مشکل تر از تعیین خوب یا بد بودن ویندوز دیفندر خواهد بود. دلیل آن هم مشخص است؛ هر یک از کاربران سطح تحمل و استفاده ی متفاوتی با یکدیگر دارند. حتی در میان کارمندان شرکت ما نیز هر یک محصول متفاوتی را ترجیح می دهند.

با این حال تعدادی از آنتی ویروس های محبوب خود را برایتان معرفی می کنیم؛ شما نیز می توانید بهترین مورد را با توجه به وضعیت خود انتخاب کنید.

  • اگر بهترین محافظت ممکن را می خواهید: مجبور هستید کمی برای آن دست به جیب شوید. کسپرسکی عمدتاً در هر تست محافظتی بالاتر از محصولات دیگر قرار می گیرد. همچنین کسپرسکی یکی از دوست داشتنی ترین رابط های کاربری را ارائه می دهد. اگر بهترین محافظ ممکن را برای رایانه تان می خواهید پس به هیچ عنوان سراغ موارد بعدی نروید.
  • اگر بهترین محافظت را به رایگان می خواهید: می توانید بهترین گزینه های موجود را امتحان کنید تا در نهایت به بهترین گزینه ی رایگان برسید. با این حال فکر می کنیم که آنتی ویروس رایگان Avira بهترین گزینه در بین آنتی ویروس های رایگان دیگر است. اویرا در آزمون های مختلف توانسته است به طور مستمر امتیازات بالایی را نصیب خود کند. همچنین اگر تیک نصب تولبار Ask را به هنگام نصب این آنتی ویروس بردارید، افزونه ی مرورگر آن را پاک کنید و توجه زیادی به پاپ-آپ های تبلیغاتی آن نداشته باشید، اویرا می تواند بهترین گزینه ی رایگان برای شما باشد.
  • اگر بهترین محافظت رایگان را با کمترین اپ های ناخواسته می خواهید: ویندوز دیفندر هرگز چیزی که نمی خواهید را روی سیستم تان نصب نمی کند و همچنین شما را با تبلیغات آزار دهنده مواجه نمی سازد. اگر ندیدن موارد مزاحم بیشتر از یک محافظت عالی برایتان اهمیت دارد، ویندوز دیفندر می تواند بهترین انتخاب شما باشد.

ویندوز دیفندر به نحوی طراحی شده است که هنگام نصب/پاک کردن یک آنتی ویروس شخص ثالث به طور خودکار فعال/غیرفعال می شود.

تنها آنتی ویروس کافی نیست: از ابزارهای ضد تروجان و ضد کدهای مخرب نیز استفاده کنید

آنتی ویروس ها مهم هستند، اما مهم تر از آن ها ابزار محافظت از کدهای مخرب (اکسپلویتبرای محافظت از مرورگر وب و پلاگین ها هستند؛ مواردی که بیشتر از دیگر نقاط یک سیستم مورد حمله واقع می شوند. در همین خصوص  MalwareBytes Anti-Exploit برنامه ی رایگانی است که به شما پیشنهاد می دهیم. ساختار این برنامه بسیار شبیه به ابزار امنیتی مایکروسافت به نام EMET است با این تفاوت که MalwareBytes کاربرپسند تر بوده و ویژگی های امنیتی بیشتری ارائه می دهد.

این برنامه به شما کمک می کند تا مانع از تکنیک های بهره برداری کدهای مخرب شوید؛ حتی اگر این حملات جزو دسته ی Zero-Day ها باشند. به عنوان مثال برنامه ی MalwareBytes Anti-Exploit توانسته مانع از تمام حملات Zero-Day فایل های فلش شود.

این برنامه حمله به مرورگر شما، پلاگین ها و اهداف دیگر را برای هکرها سخت تر می کند. ابزار ضد کدهای مخرب یا آنتی اکسپلویت مفید می توانند شما را در مقابل هر گونه تکنیک های حمله ی رایج و همچنین نرم افزار های مخرب شناخته شده حفظ کنند.

برای دفاع از خود در برابر تروجان ها نیز برنامه ی MalwareBytes Anti-Malware را به شما معرفی می کنیم. این برنامه خود یک ضد تروجان قدرتمند است که برنامه های ناخواسته (PUPs) و موارد هرز دیگری که یک آنتی ویروس قادر به شناسایی آن ها نیست را تشخیص می دهد.

با استفاده از این سه مورد می توانید از خود در برابر حملات ناگهانی محافظت کنید. آنتی ویروس ها امنیت کامل را برای شما به ارمغان نمی آورند اما با این حال بسیار مفید هستند. اگر در حال اجرای یک برنامه ی مضر هستید پس بدانید که با مشکلات متعددی مواجه خواهید شد. نظرتان راجع به ویندوز دیفندر و باقی آنتی ویروس ها چیست؟ بدمان نمی آید تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.


Zero-Day Attack: یک حمله یا تهدید رایانه‌ ای است که از یک آسیب‌ پذیری در یک نرم‌ افزار کاربردی که تا پیش از آن ناشناخته بوده است بهره‌ جویی می‌کند.

به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • ویندوز 10,
  • آنتی ویروس,
  • Anti-Exploit,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




اپل امکان دانگرید از iOS 14.0.1 به iOS 14 را مسدود کرد  image اپل امکان دانگرید از iOS 14.0.1 به iOS 14 را مسدود کرد 1399/07/13

اپل دانگرید iOS 14.0.1 به نسخه قبلی این سیستم‌عامل را غیرممکن کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2442

طراحی جدید آیکون‌های ویندوز image طراحی جدید آیکون‌های ویندوز 1398/09/23

کمپانی مایکروسافت (Microsoft) با استفاده از رنگ‌ها، سایه‌ها، اَشکال و زبان طراحی جدید، بیش از 100 آیکون ویندوز را نونوار کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1781

انتشار جدیدترین نسخه MacOS انجام شد image انتشار جدیدترین نسخه MacOS انجام شد 1398/07/18

شرکت اپل پس از انتشار نسخه های مختلف بتا سیستم عامل macOS Catalina در نهایت به تازگی آن را برای همه کاربران دستگاه های macOS منتشر کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1976

بدون هیچ ابزار و افزونه ای از سایت ها اسکرین شات بگیرید image بدون هیچ ابزار و افزونه ای از سایت ها اسکرین شات بگیرید 1398/03/25

گوگل کروم و مایکروسافت اج ویژگی‌های پنهان زیادی دارند، یکی از این ویژگی‌ها ذخیره‌ی اسکرین‌شات کامل یک وب‌سایت بدون نیاز به هیچ افزونه‌ای است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1921

مایکروسافت ویژگی‌های حذف‌شده از آپدیت مه ۲۰۱۹ ویندوز 10 را اعلام کرد image مایکروسافت ویژگی‌های حذف‌شده از آپدیت مه ۲۰۱۹ ویندوز 10 را اعلام کرد 1398/03/07

مایکروسافت با انتشار پستی در وب‌سایت خود از توسعه‌نیافتن و حذف برخی ویژگی‌های ویندوز ۱۰ خبر داده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2196

آپدیت ویندوز 10 منتشر شد image آپدیت ویندوز 10 منتشر شد 1398/03/05

مایکروسافت انتشار آپدیت May ۲۰۱۹ ویندوز ۱۰ را برای کلیه کاربران این سیستم عامل آغاز کرده است. این آپدیت جزو آپدیت‌های بزرگ و مهم ویندوز به شمار می‌آید که ویژگی‌های متعددی را برایش به ارمغان خواهد آورد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2087

برترین برنامه های اندرویدی را بشناسید image برترین برنامه های اندرویدی را بشناسید 1398/02/18

با توجه به لیست ارائه شده در خصوص محبوب‌ترین برنامه‌های اندروید در جهان، برنامه اجتماعی واتس‌اپ در صدر این لیست قرار گرفت.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2062

اپل باز هم اپلیکیشن های ایران را محدود کرد image اپل باز هم اپلیکیشن های ایران را محدود کرد 1398/01/22

محدودیت‌های جدید اپل باعث شده اپلیکیشن‌های ایرانی بازهم روی سیستم‌عامل iOS غیرفعال شوند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2673

تعداد کاربران ویندوز ۱۰ از مرز ۸۰۰ میلیون عبور کرد image تعداد کاربران ویندوز ۱۰ از مرز ۸۰۰ میلیون عبور کرد 1397/12/19

مایکروسافت پیشتر گزارش داده بود که ویندوز 10 به محبوبترین سیستم عامل کامپیوتر‌های خانگی بدل شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2222

راهنمای افزایش سرعت ویندوز 10 image راهنمای افزایش سرعت ویندوز 10 1397/11/09

یکی از مشکلاتی که هنگام خرید سیستم جدید پیش می‌آید، لود شدن انبوهی از برنامه‌ها است که سازنده و فروشنده روی آن نصب‌کرده‌اند. در کنار آن سیستم‌عاملی مانند ویندوز ۱۰پس از مدتی کند می‌شود و کار با کامپیوتر را عذاب‌آور می‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1534