دولت روسیه در ماه سپتامبر قوانین جدیدی را وضع کرده است که بر اساس آن هرگونه اطلاعات شخصی به ثبت رسیده کاربران برای خدمات آنلاین، میبایست در دیتاسنترهای مستقر در خاک این کشور ذخیره شده و در همین کشور نیز جا به جا شوند. البته نمیتوان چنین قانونی را بیاساس شمرد؛ ما شاهد آن هستیم که سایر کشورها نیز برای حفظ امنیت شهروندان خود، دست به وضع چنین قوانینی میزنند. به عنوان مثال باید به کشور آلمان اشاره کرد که به تازگی قوانین مشابهی را برای شرکتهای فعال در حوزه فناوری وضع کرده که با استقبال مایکروسافت همراه شده و این کمپانی آمریکایی نیز در جواب آن، دیتاسنتر مخصوص کاربران آلمانیش را در خاک این کشور راه اندازی کرد.
شاید چنین اقدامی برای ذخیره سازی دادههای محلی لینکدین جواب دهد؛ اما اگر بخواهیم همین تقاضا را نیز از شبکههای اجتماعی بزرگتری نظیر فیسبوک، توییتر و اینستاگرام داشته باشیم، قطعا مشکلاتی بر سر راه اجرای کامل این قانون به وجود خواهد آمد. در حال حاضر گفته میشود که تعداد کاربران لینکدین در روسیه چیزی حدود 5 میلیون نفر است که به طبع مشکل زیادی را برای مایکروسافت به وجود خواهد آورد. با این حال دولت روسیه به دیگر شرکتهای فناوری نیز در خصوص اجرای بی چون و چرای قانون جدید محلی سازی دادهها هشدار میدهد. مشکل روسیه با شرکتهایی نظیر لینکدین که زیر بار حرف دولت روسیه نمیروند، به جهت احتمال استفادههای نادرست از اطلاعات کاربران و شهروندان این کشور توسط سازمانهای اطلاعاتی است. به همین جهت هرچند آنها شرایط را برای فعالیتهای شرکتهای خدمات آنلاین سخت میکنند، ولیکن در سمتی میتوان این اقدام را هزینهای مثبت برای حفظ حریم خصوصی شهروندان روس دانست.
یکی از سخنگوهای لینکدین میگوید:
چشم انداز LinkdIn، ساخت فرصتهای اقتصادی برای نیروی کار سرتاسر جهان است. تصمیم دادگاه روسیه، پتانسیل آن را دارد که مانع از دسترسی میلیونها نفر از کاربران ما در روسیه به شبکه لینکدین شده و از رشد کسب و کار آنها جلوگیری خواهد کرد. ما علاقهمند به ملاقات با مقامات روسیه هستیم تا در خصوص درخواست محلی سازی دادهها با آنها به گفتگو بنشینیم.
در حال حاضر باید منتظر ماند و دید که مسئولین لینکدین چه اقدامی برای جلوگیری از مسدودسازی این پلتفرم تجاری در روسیه انجام خواهند داد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.