در نمایشگاه CES دیوایسی معرفی شده که وضعیت اطرافیان کاربر را نیز در نظر می گیرد، به خصوص برای کسانی که علاقه دارند با صدای بلند با مخاطبین خود صحبت کنند یا هنگام پخش موسیقی، ناخودآگاه با خواننده همصدا می شوند.
این دیوایس Hushme نام دارد که نوعی ایرباد بلوتوثی محسوب می شود، اما نوآوری اصلی آن نوعی ماسک صوتی است که جلوی دهان کاربر به صورت آهنربایی قفل شده و مانع از انتشار صدای کاربر به محیط اطراف می گردد.
این گجت دو روش را برای خفه کردن صدا در پیش گرفته: پدهای صداگیر راحتی که به خوبی از پخش شدن صحبت های شما جلوگیری می کنند، و اسپیکرهای خارجی که اصواتی را به انتخاب کاربر در محیط پخش می نمایند.
اما پخش سر و صدای اضافه چه نقشی در حفظ آرامش اطرافیان دارد؟ در واقع این ویژگی هیچ کمکی به هدف اصلی Hushme نمی کند، و بیشتر برای شرایطی مناسب است که می خواهید از محرمانه بودن صحبت هایتان مطمئن شوید.
با استفاده از این ویژگی می توانید به راحتی با مخاطب خاص خود صحبت کنید، در حالی که اطرافیان شما صدای باد و باران یا نفس های سنگین «درات ویدر» را می شنوند.
این کمپانی برای تنوع، قصد دارد قابلیت تغییر صدا را نیز در این گجت بگنجاند که البته ارتباطی با اهداف اصلی آن ندارد، اما از آنجا که تمام سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز برای اجرای این ویژگی را درون دستگاه تعبیه کرده، چه بهتر که کمی سرگرمی را نیز چاشنی آن بکند.
کمپین جمع سپاری این دیوایس طی سال جاری به اجرا درآمده و انتظار می رود Hushme نهایتاً به قیمت حدود 200 دلار وارد بازار شود. با این حال استفاده از آن در محیط های عمومی کمی سخت به نظر می رسد، به خصوص با وضعیت هانیبال-طوری که روی چهره کاربر ایجاد می کند.
سرویس اینترنت ماهواره به موبایل شرکت استارلینک، تأییدیه اولیه کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده را دریافت کرد.
ایلان ماسک میگوید برخی احمقها هنوز جتهای جنگنده سرنشینداری مانند F-35 میسازند.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.