به گزارش یکی از خبرگزاری های معتبر بین المللی، آزانس امنیت فدرال آلمان عروسک «دوست من کایلا» که مجهز به میکروفن و اسپیکر بوده و می تواند به صورت هوشمند به شبکه جهانی متصل شود را به حاسوسی و نقض قوانین دولت متهم کرده است.
کایلا از میکروفن استفاده می کند تا به کمک اینترنت پاسخ سوالاتی ساده را به سمع کودکان برساند و یا در مواقع لزوم با آنها بازی کند.
اما گفته می شود شرکت شخص ثالث Naunce که وظیفه انتقال داده ها و خدمات رسانی هوشمند اسباب بازی مورد بحث را بر عهده گرفته، در زمان هایی غیر از خواسته کاربر نیز اصوات منازل مردم را شنود می کند.
از طرفی سازمان های امنیتی هشدار می دهند که مکانیزم اتصال بلوتوثی این عروسک با موبایل های هوشمند از امنیت بسیار پایینی برخوردار بوده و به راحتی می تواند مورد حمله مهاجمان قرار بگیرد.
نکته جالب توجه جایی است که آذر ماه امسال انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان کشور نروژ نیز ادعایی مشابه را در اتحادیه اروپا و کمیسیون کسب و کار آمریکا مطرح کرد و کمپانی های Genesis و Naunce را به نقض حریم خصوصی و نفوذ امنیتی متهم ساخت.
اما هنوز این مسئله تحت پیگرد قانونی رسمی بین المللی قرار نگرفته و فروش و واردات آنها تنها در چند کشور از جمله آلمان ممنوع شده است.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.