عکس های شخصی، از جمله مهمترین اطلاعاتی هستند که در تلفن همراه افراد وجود داشته و باید از دید سایرین مخفی بمانند! محافظت از این اطلاعات، همواره یکی از دغدغه های کاربران میباشد و تاکنون، اپلیکیشن های مختلفی بدین منظور ارائه شده است که هر کدام سعی میکنند به روش های گوناگون، امنیت عکس های خصوصی شخص را تامین نمایند.
برنامه ای که در ادامه و تحت عنوان “Gallery Lock” معرفی میکنیم، در این رابطه مفید واقع میشود. با ما همراه باشید تا با این اپلیکیشن اندرویدی آشنا شوید.
کاملا واضح است که چنین برنامه ای نیاز به کلمه عبور دارد و به همین دلیل در هنگام اجرا، صفحه مربوط به وارد کردن رمز باز میشود. بطور پیش فرض، عدد 7777 به عنوان کلمه عبور “Gallery Lock” انتخاب شده که میتوانید از قسمت تنظیمات (Settings) و بخش Password Option آن را تغییر دهید. حال که به این بخش اشاره شد، بد نیست تا سایر گزینه های آن را نام برده و شما را با کاربرد هر کدام آشنا کنیم.
در قسمت مذکور، گزینه های متعددی وجود دارند که از آن جمله باید به تغییر کلمه عبور (Change Password)، امکان بازیابی رمز از طریق ایمیل (Password recovery email)، تعریف سوال امنیتی برای بازیابی کلمه عبور (Hint option …)، به کارگیری الگوی امنیتی (Use Pattern) با قابلیت لرزش هنگام ترسیم الگو (Use Vibration) و نمایش خطوط (Show Path)، تنظیم تصویر پس زمینه (Set Wallpaper)، درخواست رمز هنگام اشتراک گذاری فایل های مخفی شده (Ask Password when …)، از کار افتادن قفل برنامه هنگام خاموش شدن صفحه (Relock when …)، نشان دادن پیغام تقلبی از کار افتادن اپلیکیشن (Fake Popup) و لغو درخواست کلمه عبور هنگام اجرا (Request Password at start) اشاره کنیم. گزینه های نام برده، درواقع از مهمترین قابلیت های “Gallery Lock” به شمار می آیند که استفاده صحیح از آنها، امنیت این برنامه اندرویدی را تضمین خواهد کرد.
عملکرد اپلیکیشن فوق به این صورت است که تصاویر انتخاب شده توسط کاربر را از گالری گوشی پنهان میکند. بدین منظور، سه پوشه پیش فرض در برنامه به چشم میخورد که میتوانید با ورود به هر کدام و لمس دکمه Add photo/video، فایل های مورد نظر خود را انتخاب نموده و پنهان کنید. دکمه Add Folder نیز به شما این امکان را میدهد تا پوشه هایی با نام دلخواه ایجاد و بدین ترتیب عکس ها را در دسته های مختلف، طبقه بندی نمایید. بد نیست بدانید که محیط این اپلیکیشن اندرویدی شبیه به گالری میباشد و امکاناتی همچون نمایش اسلاید شو و انتخاب دسته جمعی برای آن پیش بینی شده است. علاوه بر این، امکانات جانبی دیگری از قبیل حالت های مختلف چیدمان (Default، List و Grid)، فیلتر کردن نمایش بر حسب نوع فایل و مرتب سازی (بر اساس تاریخ، نام و حجم) برای فایل ها در دسترس قرار دارد.
یکی از قابلیت های کاربردی و مفید “Gallery Lock”، امکان پشتیبان گیری از فایل های مخفی شده میباشد که به دو صورت ذخیره بر روی فضاهای ابری (Google Drive یا Dropbox) و یا حافظه داخلی تلفن همراه انجام میپذیرد و بدین ترتیب در صورت حذف برنامه، اطلاعات شما از بین نخواهد رفت. حالت دوم که تنها در نسخه حرفه ای قابل استفاده است، از بخش تنظیمات و گزینه Backup photos/videos در دسترس قرار میگیرد و یک فایل فشرده از عکس ها و ویدیوهای پنهان شده تهیه میکند که میتوانید آن را بر روی رایانه شخصی خود از حالت فشرده خارج نمایید. جهت استفاده از فضاهای ابری نیز باید یکی از دو سرویس نام برده را انتخاب کنید و با لمس آیکن مربوطه در سربرگ، از فایل ها پشتیبان بگیرید. لازم به ذکر است که برای انتخاب سرور ابری، میتوانید از بخش Choose cloud backup server در قسمت تنظیمات اقدام نمایید.
امکان مخفی کردن آیکن برنامه و ورود به آن با شماره گیری 7777* (ستاره + کلمه عبور) از دیگر قابلیت های جالب در “Gallery Lock” محسوب میشود و امنیت آن را دوچندان میکند. علاوه بر این، جستجو و بازگردانی فایل های مفقود شده (Search and recover …)، ساخت فایل گزارشات از عملکرد اپلیکیشن برای بهره گیری از پشتیبانی تولیدکنندگان (Create support logfile) و عکسبرداری از افرادی که قصد ورود به برنامه را دارند (WatchDog)، از جمله امکانات این برنامه اندرویدی هستند. البته مورد آخر،فقط در نسخه حرفه ای قابل استفاده خواهد بود و هربار که شخصی اقدام به تایپ کلمه عبور اشتباه و لمس دکمه ok نماید، از او عکس میگیرد.
حال اجازه دهید تا درمورد گزینه های بخش Advanced settings از قسمت تنظیمات صحبت کنیم. برداشتن تیک گزینه Anti Force Removal، باعث میشود تا برنامه از طریق دسترسی مدیر (Device administrator) قابل حذف نباشد. شما میتوانید در “Gallery Lock” و هنگام نمایش اسلایدشو، موزیک نیز پخش کنید که تنظیمات مربوط به آن از طریق گزینه MP3 settings for BGM انجام میپذیرد و شامل تعیین پوشه خاص برای اجرای موزیک ها (Set MP3 folder path)، حالت تصادفی برای پخش آهنگ ها (Plays MP3 in random …)، ظاهر یا پنهان کردن نوار موزیک (Show Music bar) و ادامه پخش پس از بسته شدن برنامه (Continue to play MP3) میگردد. گزینه Slideshow settings نیز با امکان تعیین فاصله زمانی بین نمایش هر عکس (Slideshow interval)، فعال کردن حالت تصادفی (in random order) و پخش خودکار موزیک (Use Auto start MP3)، مربوط به اسلایدشو میشود. انتخاب مسیر جهت ذخیره فایل ها (Select SD card location) و همچنین حالت خودکار (Auto refresh …) یا دستی (Refresh SD…) برای تازه کردن محتویات گالری، از دیگر گزینه های قابل ذکر در این بخش هستند.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.
این گوشی احتمالاً در بازارهای جهانی با نام وان پلاس اوپن 2 عرضه خواهد شد.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
بهنظر میرسد که فقط قاب گوشی گلکسی S25 از استاندارد Qi2 پشتیبانی خواهد کرد و خود گوشی فاقد چنین استانداردی است.
محققان ارتباط مصرف داروی دیابت اوزمپیک که باعث کاهش وزن میشود را با یک بیماری نادر بینایی بررسی کردند.
بیکسبی پیشرفته قبلاً در چین عرضه شده بود، اما احتمالاً با سری گلکسی S25 به بازارهای جهانی میآید.
دستگاههای بیشتری از اپل در سالهای آینده قرار است نمایشگر اولد را دریافت کنند.
فروشگاه های اینترنتی بهترین جا برای خرید قاب گوشی هستند. زیرا خریداران به جای سر زدن به فروشگاه ها و مغازه های متعدد، می توانند در منزل خود بنشینند، محصولات متنوع چندین فروشگاه را در عرض 10 دقیقه ببینند و ...
وان پلاس قصد دارد برای رقابت مؤثر با پرچمدار آیندهی سامسونگ، وان پلاس ۱۳ را وارد بازارهای جهانی کند.
کاربران واتساپ که از مدلهای قدیمی آیفون استفاده میکنند، فقط چند ماه برای ارتقای دستگاه خود به مدلهای جدیدتر فرصت دارند.