خدمات سایت


متن کامل خبر

واناکریپت بلای جان ۲۰۰ کاربر ایرانی؛ خطر در کمین است

آرشیو
فیس‌بوک تلگرام بدافزار جدیدی با نام WannaCrypt تا به امروز ۲۰۰ کاربر ایرانی را قربانی خود کرده است.
1396/02/24 06:32:07 ب.ظ

بر اساس اعلام مرکز مدیرت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (مرکز ماهر)، در روزهای اخیر باج‌افزاری تحت نام واناکریپت (WannaCrypt) با قابلیت خود انتشاری در شبکه‌ی کشورها منتشر و شایع شده است. بر اساس رصدهایی که در کشور توسط مرکز ماهر انجام شده، این بدافزار در سطح شبکه‌ی کشور ما نیز ردیابی شده است.

تا این لحظه بیش از ۲۰۰ قربانی این باج‌افزار در کشور مشاهده شده است که بیشتر این آلودگی‌ها در مراکز پزشکی و سلامت قرار دارد. در این راستا اقدام برای جلوگیری از انتشار باج افزار و کاهش خسارات ناشی از آن، از سوی تیم‌های امداد و نجات مرکز ماهر با نام مراکز آپا مستقر در استان‌هایی کشور در حال انجام است.

این حمله را می‌توان بزرگ‌ترین حمله آلوده کردن به باج‌افزار نامید که تاکنون انجام شده است. این باج‌افزار به نام‌های مختلفی همچون WannaCry ،Wana Decrypt0r ،WannaCryptor و WCRY شناخته می‌شود. واناکریپت همانند دیگر باج‌افزار‌ها دسترسی قربانی به کامپیوتر و فایل‌ها را سلب و برای بازگرداندن دسترسی درخواست باج می‌کند.

باج‌افزار مذکور برای پخش شدن از یک کد اکسپلویت متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا به نام EternalBlue استفاده می‌کند که مدتی پیش توسط گروه shadowbrokers منتشر شد. این کد اکسپلویت از یک آسیب‌پذیری در سرویس SMB سیستم‌های عامل ویندوز با شناسه‌ی MS17-010 استفاده می‌کند. در حال حاضر این آسیب‌پذیری توسط مایکروسافت مرتفع شده است؛ اما کامپیوتر‌هایی که به‌روزرسانی مربوطه را دریافت نکرده‌اند، نسبت به این حمله و آلودگی به این باج‌افزار آسیب‌پذیر هستند.

با توجه به فعالیت این باج افزار در کشور ما، لازم است جهت پیشگیری از آلودگی به آن، مدیران شبکه نسبت به به‌روزرسانی سیستم‌های عامل ویندوز و تهیه کپی پشتیبان از اطلاعات مهم خود در اسرع وقت اقدام کنند.

به این خبر امتیاز بدهید :
کلمات کلیدی :
  • بدافزار,
  • باج افزار,
  • WannaCryptor,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند image مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند 1403/12/10

Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 250

عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد image عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد 1403/12/10

عینک‌های هوشمند جدید تکنو در دو نسخه‌ی استاندارد و پرو با ویژگی‌های هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 281

مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند image مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند 1403/11/29

مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی می‌شوند و قرار است ویژگی‌های تازه‌ای ارائه دهند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 333

بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ image بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ 1403/11/29

«جک ما»، بنیان‌گذار علی‌بابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 338

مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک image مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک 1403/11/28

مایکروسافت به‌منظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازنده‌های نسل‌های ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 339

پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است image پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است 1403/11/28

بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیت‌های مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 346

فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند image فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند 1403/11/20

فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتم‌های ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 394

اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد image اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد 1403/11/19

همزمان با اعلام تعرفه‌های دولت ترامپ، اپل نیز نرخ‌های مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 370