خدمات سایت


متن کامل خبر

ایران میزبان بیست و نهمین المپیاد جهانی کامپیوتر

آرشیو
بیست و نهمین المپیاد جهانی کامپیوتر، امروز شنبه، ۷ مردادماه ۱۳۹۶ با حضور ۸۵ کشور به میزبانی ایران برگزار خواهد شد.
1396/05/07 09:55:13 ق.ظ

امروز شنبه، ۷ مردادماه ۱۳۹۶، ۸۵ تیم چهارنفره در المپیاد جهانی کامپیوتر (IOI)، در تهران با هم به رقابت خواهند پرداخت. افتتاحیه‌ی این المپیاد در برج میلاد تهران خواهد بود و پنجشنبه، ۱۴ مردادماه، مراسم اختتامیه‌ی آن برگزار خواهد شد. امتحان مربوط به این مسابقه‌ی علمی، هشتم و دهم مردادماه برگزار می‌شود. کسانی که در این المپیاد رتبه کسب کنند، می‌توانند بدون کنکور در دانشگاه تحصیل کنند.

رئیس کمیته‌ی المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ اعلام کرده است که سه کمیته‌ی بین‌المللی، تصمیم‌گیرندگان این المپیاد هستند و سه نماینده از ایران در آن حضور خواهند داشت.

به گفته‌ی محمد علی آبام، در طراحی سؤالات از افراد مدال‌آور ایرانی و خارجی در دوره‌های قبلی استفاده شده است. از جمله این افراد، محمد مهدیان از مدال‌آوران این رشته در سال ۷۲ است که اکنون در شرکت گوگل فعالیت می‌کند. مهابادی دیگر همکار این دوره است؛ وی تنها دختر مدال‌آور ایرانی در این رشته محسوب می‌شود و اکنون در دانشگاه MIT مشغول به کار است.

علی آبام در خصوص برگزاری امتحان گفت: «این المپیاد در دو نوبت برگزار می‌شود و در هر نوبت سه مسئله و ۵ ساعت زمان برای پاسخگویی وجود دارد، سه مسئله نیز به‌عنوان ذخیره انتخاب شده است.»

رئیس کمیته‌‌ی فنی المپیاد کامپیوتر ۲۰۱۷  اعلام کرده است که سؤالات شب قبل از آزمون ترجمه می‌شوند و ۳۲۰ کامپیوتر و ۱۰ داور، جریان مسابقه را به‌صورت آنلاین رصد می‌کنند. حمید ضرابی زاده در خصوص رتبه‌های کسب‌شده توسط ایران در دوره‌های قبل گفت:

در سال ۲۰۱۲ رتبه‌ی هشت، از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ رتبه‌ی شش و سال ۲۰۱۶ رتبه‌ی سوم را بین ۸۰ کشور کسب کردیم.

کمیته‌ی راهنمای این دوره از مسابقات متشکل از ۱۰۵ نفر است؛ ۸۵ نفر از این تعداد به‌عنوان راهنمای تیم‌ها فعالیت خواهند کرد و ۹ راهنمای ارشد و ۱۱ اداره‌کننده، آن‌ها را همراهی می‌کنند. برای تشکیل این کمیته به ۶۵ دانشگاه ایران فراخوان ارسال شده است.

منبع : Zoomit
به این خبر امتیاز بدهید :
کلمات کلیدی :
  • المپیاد جهانی کامپیوتر,
  • کامپیوتر,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




پزشک هوش مصنوعی گوگل حتی از دکترهای واقعی هم بهتر است! image پزشک هوش مصنوعی گوگل حتی از دکترهای واقعی هم بهتر است! 1403/02/20

پزشک هوش مصنوعی گوگل به‌لطف قابلیت خودآموزی بر بستر Google، موفق شده عملکرد فوق‌العاده‌ای را ثبت کند و حتی از پزشکان واقعی هم بهتر باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 5

هوش مصنوعی DeepMind گوگل اکنون می‌تواند DNA و سایر مولکول‌های زیستی را شبیه‌سازی کند image هوش مصنوعی DeepMind گوگل اکنون می‌تواند DNA و سایر مولکول‌های زیستی را شبیه‌سازی کند 1403/02/20

نسخه سوم مدل انتشاری AlphaFold می‌تواند ابزاری بالقوه برای درمان بیماری‌های و ساخت واکسن‌های جدید باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 5

اولین ایمپلنت مغزی نورالینک در انسان دچار مشکل شد image اولین ایمپلنت مغزی نورالینک در انسان دچار مشکل شد 1403/02/20

نورالینک یک رابط بین مغز و رایانه یا BCI ساخت و اکنون می‌گوید تعدادی از رشته‌ها از مغز بیمار خارج شده‌اند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 5

عفونت کووید مردی هلندی آن‌قدر طولانی بود که ویروس درون او به گونه‌ای جدید تکامل یافت image عفونت کووید مردی هلندی آن‌قدر طولانی بود که ویروس درون او به گونه‌ای جدید تکامل یافت 1403/02/09

نقص سیستم ایمنی در نهایت باعث شد تا مرد هلندی پس از ماه‌ها مبارزه با کووید-۱۹ و بارها بستری‌شدن در بیمارستان، جان خود را از دست بدهد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 84

OMODA & JAECOO از اولین ربات بیونیک و Gait-walking جهان رونمایی می‌کند image OMODA & JAECOO از اولین ربات بیونیک و Gait-walking جهان رونمایی می‌کند 1403/02/01

در ۲۵ آوریل و همزمان با نمایشگاه بین المللی خودرو پکن، از سبک جدیدی از هارمونی نوآوری در خانواده سریNew Energy رونمایی خواهد شد، محصولی که می تواند نُت جدیدی در سمفونی "محصول جدید + فن آوری نو+ اکوسیستم پویا" باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 45

چرا تانک تی ۹۰ روسیه در باتلاق اوکراین گیر کرده است؟ image چرا تانک تی ۹۰ روسیه در باتلاق اوکراین گیر کرده است؟ 1403/01/25

بسیاری انتظار داشتند که بهترین تانک روسیه یعنی T-14 آرماتا در اوکراین خودنمایی کند. هرچند اینگونه نشد و تانک تی 90 این کشور نیز حسابی در اوکراین با مشکل مواجه شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 58

ترسناک‌ترین هلیکوپتر چینی‌ ها برای اولین بار در آسمان شکار شد image ترسناک‌ترین هلیکوپتر چینی‌ ها برای اولین بار در آسمان شکار شد 1403/01/05

هلیکوپتر تهاجمی جدید چینی ها برای اولین بار در آسمان دیده شده و احتمالا توانایی‌های جذابی دارد. در ادامه با هلیکوپتر سنگین Z-21 آشنا شوید.

امتیاز:
تعداد بازدید: 75

استخراج طلا از قطعات کامپیوتر با پروتئین وی! image استخراج طلا از قطعات کامپیوتر با پروتئین وی! 1402/12/13

پروتئین مورد استفاده‌ی بدن‌سازان، هزینه‌ی استخراج طلا از زباله‌های الکترونیکی را تا ۵۰ برابر کاهش می‌دهد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 108

توسعه حسگرهای چهره‌ پوشیدنی که می‌توانند احساسات ما را درک کنند image توسعه حسگرهای چهره‌ پوشیدنی که می‌توانند احساسات ما را درک کنند 1402/12/07

تیمی در کره، سیستم قابل پوشش و کشش صورت ایجاد کرده‌اند که از بررسی اصطکاک و لرزش پوست برای ارزیابی احساسات انسان استفاده می‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 77

شرکت نورالینک ایلان ماسک قدرت ابرانسان‌ها را به این بیمار هدیه داد image شرکت نورالینک ایلان ماسک قدرت ابرانسان‌ها را به این بیمار هدیه داد 1402/12/02

ایلان ماسک از موفقیت اولین آزمایش انسانی نورالینک خبر داد و اعلام کرد به‌لطف تراشه این شرکت، بیمار نوعی توانایی ابرانسانی پیدا کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 122