این لیست ۱۲ تایی از ناپاکترین نرم افزارها توسط Bit9، کمپانی فروش محصولات امنیتی، و بر اساس اطلاعات موسسه ملی فناوری و استانداردها رتبه های بعدی نیز به شرح زیر است. ( به ادامه مطلب مراجعه نمایید )
۴- ادوبی آکروبات (۵۴ مورد)، ۵- موزیلا فایرفاکس (۵۱ مورد)، ۶- کیت توسعه جاوا (۳۶)، ۷- ادوبی شاکویو (۳۵)، ۸- اینترنت اکسپلورر مایکروسافت (۳۲)، ۷- رییل پلیر (۱۴)، ۸- وبکیت اپل (۹)، ۹- فلش پلیر (۸)، ۱۰- کویکتایم اپل و مرورگر اپرا (مساوی با ۶ مورد) که گوگل کروم را در ابتدای این لیست با ۷۵ مورد آسیبپذیری گزارش شده، قرار داد. پس از مرورگر گوگل کروم، مرورگر اپل، سافاری، با ۶۰ مورد آسیب پذیری و سپس مجموعه آفیس مایکروسافت با ۵۷ مورد رتبهی سوم را از آن خود کرد. نکتهی قابل توجه این است که سال گذشته، فایرفاکس در صدر این لیست بود که امیدوارم با آمدن نسخه ی ۴ فایرفاکس، همچنان امنیت کاربران فایرفاکس بالاتر رود. در مورد رتبهی پایین اینترنت اکسپلورر و اپرا احتمالا آن را باید به مسالهی پلاگینها و افزونه ها مرتبط دانست.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.