به گزارش وبسایت theverge، شرکت کره ای سامسونگ در بین رقبای خود آخرین شرکتی است که برنامه کشف باگ در محصولاتش را به راه انداخته است. این شرکت اعلام کرده است به افرادی که بتوانند در محصولات ساخت سامسونگ، مشکلات امنیتی و یا به اصطلاح باگ پیدا کنند، تا ۲۰۰ هزار دلار جایزه اعطا خواهد کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در این اعلامیه، ۳۸ مورد از محصولات گوشی همراه سامسونگ شامل این برنامه میشوند. یعنی محصولاتی که همچنان بروزرسانی های ماهانه توسط شرکت سامسونگ برای آنها منتشر میشود. از جمله دستگاههایی که شامل این برنامه میشوند، میتوان به گوشیهای هوشمند سری گلکسی اس، گلکسی نوت، سری گلکسی A، سری گلکسی جی و تبلتهای سری گلکسی تب اشاره کرد. علاوه بر این، گوشی های هوشمند پرچمدار سامسونگ از جمله گلکسی اس ۸، گلکسی اس ۸ پلاس و گلکسی نوت ۸ نیز شامل برنامه کشف باگ سامسونگ می شوند.
این غول تکنولوژی کره ای همچنین اعلام کرده افرادی که بتوانند در سرویس های دیگری همچون دستیار صوتی بیکسبی، سرویس پرداخت سامسونگ پی (Samsung Pay) ، سرویس حساب کاربری و سامسونگ پَس ( Samsung Pass) مشکل امنیتی یا باگ کشف کنند هم شامل دریافت این جایزه خواهند شد.
باتوجه به درجه اهمیت مشکلات امنیتی کشف شده توسط کاربران و نحوه اثبات آن، این جایزه بین ۲۰۰ دلار تا ۲۰۰ هزار دلار خواهد بود.
پیشتر شرکت مایکروسافت نیز برای کشف باگ و مشکلات امنیتی در سیستم عامل ویندوز ۱۰ ، تا سقف ۲۵۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود. فیسبوک هم بدین منظور به تیم های تحقیقاتی و پژوهشی مبلغی را پرداخت می کند. گوگل نیز برنامه مشابهی برای کشف و یافتن باگ در سیستم امنیتی سرویس های مختلف خود راه اندازی کرده بود. همچنین اپل هم در برنامه ای مشابه اقدام به یافتن باگ در محصولاتش کرده بود که البته شرکت و حضور در این برنامه نیاز به دعوت نامه از سوی اپل دارد.
حالا این سوال در ذهن پیش می آید که چرا شرکت های تکنولوژی چنین اقداماتی را درنظر گرفته و به هکرها جایزه می دهند؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که وجود چنین برنامه هایی موجب خواهد شد هکرها بتوانند از طریق قانونی، به درآمدهای قابل توجهی دست یابند و از آن سو هم مشکلات امنیتی در سرویس ها و دستگاههای مختلف این شرکت ها بزودی شناسایی شده و برطرف خواهد شد تا هکرها بطور غیر قانونی دست به اقدامات نامشروع و نفوذی نزنند.
مدیاتک با معرفی تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ بازار میانرده را هدف قرار داد؛ هرچند تفاوت چندانی با نسل قبل ندارد.
اپل حتی پروتوتایپها و رابط کاربری این محصول را نیز آماده کرده بود.
تغییرات اخیر در شرایط خدمات ایکس، کاربران را بهسمت پلتفرمهای رقیب سوق داده است.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.