ابوالفضل ابوترابی در جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی با حضور فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، اعلام کرد که در دنیا، فضای مجازی بر اساس قوانین کشورها اداره میشود و حتما باید مجوز بگیرند. بسیاری از کشورها همچون کره جنوبی، مالزی، روسیه، انگلیس و فرانسه با فضای مجازی مخرب برخورد کردهاند. وی با اشاره به احضار مدیرعامل فیس بوک به کنگرهی آمریکا گفت:
دنیا اجازه نمیدهد که فضای مجازی یله و رها باشد. ما نیز طبق تجربهی دنیا بر این موضوع تأکید داریم که باید فضای مجازی در کشورمان حسابشده با مجوز و تحت قوانین جمهوری اسلامی باشد. براین اساس اگر پیامرسانهای داخلی و خارجی حاضر به رعایت قوانین ایران باشند، میتوانند فعالیت داشته باشند، بر همین اساس حدود چهار پیامرسان خارجی برای فعالیت منطبق با قوانین کشورمان اعلام آمادگی کردهاند.
وی افزود:
بارها به تلگرام پیشنهاد دادیم که فعالیتش را ذیل قوانین ایران ادامه دهد؛ ولی تلگرام این موضوع را نپذیرفت. اگر در ادامهی راه، تلگرام یا بقیهی پیامرسانهای خارجی حاضر به پایبندی به قوانین ما باشند، میتوانند فعالیتشان را ادامه دهند؛ بر این اساس طبق شنیدهها در آیندهی نزدیک و احتمالا اوایل اردیبهشت تمامی پیامرسانهای خارجی و در وهلهی اول تلگرام در صورت عدم پذیرش قوانین کشورمان بسته میشوند.
این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تأکید بر اینکه بنایی بر فیلتر وجود ندارد، اعلام کرد:
ما نمیخواهیم پیام رسانی را فیلتر کنیم بلکه شرطمان رعایت قوانین کشورمان است. به همین دلیل برنامه زمانبندی وجود دارد تا بعد از تلگرام سایر پیام رسانها همچون اینستاگرام و واتساپ در صورت عدم پایبندی به قوانین ایران به مرور زمان بسته شوند.
ابوترابی در عین حال با اشاره به افزایش ظرفیت پیامرسانهای داخلی گفت:
از دیماه تاکنون ظرفیت پیامرسانهای داخلی ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده. پنج پیامرسان داخلی یعنی گپ، بله، ایتا، سروش و ویسپی از جمله پیامرسانهایی هستند که با بیشترین ظرفیت در اختیار مردم بوده و میتوانند تا مرز ۸۵ میلیون نفر را پوشش دهند. قطعا در آیندهی نهچندان دور کیفیت آنها با کیفیت پیامرسانهای خارجی همسان میشود.
به گفتهی وی این پیامرسانها زیر نظر بانک مرکزی، صداوسیما و بخش خصوصی است. ابوترابی دربارهی فعالیت نسخههای تلگرام داخلی گفت:
موبوگرام و تلگرام طلایی که تحت لیسانس تلگرام فعالیت میکنند فعلا در فاز بسته شدن قرار ندارند؛ چون آنها داخلیتر هستند و بکاپ داخلی دارند. به همین دلیل تصمیمی برای بسته شدن آنها وجود ندارد. توصیهی ما به مردم آن است که از همین الان پیامرسان داخلی مورد نظرشان را انتخاب و نصب کنند و اعضای کانالهای تلگرامی خود را برای حضور در پیامرسانهای داخلی تشویق کنند. چون برنامهریزی برای کوچ از پیامرسان خارجی به داخلی وجود دارد.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.