هفته گذشته و پس از آغاز مسدودسازی دسترسی کاربران ایرانی به اپلیکیشن پیام رسان تلگرام، عدم امکان ورود به این برنامه تنها مشکل کاربران به حساب می آمد. با این حال گذشت چند روز و تلاش رسمی دولت برای آنچه "فیلتر کردن فیلتر شکن ها" نامیده می شد اختلالات بسیار بیشتری را نیز با خود به همراه داشت. مطابق انتظار در روزهای ابتدایی این اتفاق هیچ یک از مسئولین، اپراتورها و ارائه دهندگان سرویس های اینترنت در کشور وجود مشکل در دسترسی کاربران به شبکه جهانی وب را تایید نکرده و همگی بر عملکرد عادی سرویس های خود تاکید کردند. همچنین معاون دادستان کشور و دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پیامی اعلام کرد فیلترینگ تلگرام با موفقیت کامل در حال پیگیری است و هر زمان که اراده شود امکان مسدود کردن کامل تلگرام و همه نرم افزارهای تغییر IP نیز فراهم خواهد بود. با این وجود روز گذشته اولین خبرها درباره وجود اختلال در اینترنت کشور نیز از زبان دیگر مسئولان شنیده شد.روز گذشته رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مصاحبه ای ضمن تایید وجود اختلال در اینترنت کشور اعلام کرد دلیل این مشکلات برای کاربران تلاش گسترده برای اجرایی کردن فیلترینگ تلگرام است. با این حال او تاکید کرد که هیچ گاهش سرعتی در پهنای باند اینترنت اعمال نشده. در واقع می توان به صورت ساده اینطور نتیجه گیری کرد که اگر گفته های رییس سازمان تنظیم مقررات صحیح باشند، مشکلات اخیر کاربران به دلیل مسدود سازی پورت ها است. اما نکته بسیار مهم تری که در این مصاحبه به آن اشاره شد، آگاه بودن مقامات و مراجع مرتبط درباره ایجاد اختلالات احتمالی پس از آغاز تلاش برای فیلترکردن تلگرام است. معاون وزیر ارتباطات در بخشی از سخنان خود به این نکته اشاره کرده است که "وزارت ارتباطات اختلالات محتمل ناشی از فیلترینگ را قبلا اعلام کرده و مراجع مرتبط با اطلاع از این موضوع تصمیمگیری کردهاند". در نتیجه می توان به وضوح مشاهده کرد که نهاد تصمیم گیرنده یعنی شورای عالی فضای مجازی با علم به ایجاد مشکل برای تمامی سطوح کاربران اینترنت کشور باز هم بر اقدام غیر کارشناسی خود تاکید داشته و در پی آن، اختلال گسترده در شبکه های بانکی، بیمه ای، ثبت اسناد و سایر کاربران تخصصی و عمومی کشور را بی اهمیت دانسته است. هنوز مشخص نیست وضعیت کنونی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و تصمیم بعدی برای مبارزه با پیام رسانی که هنوز هم تفاوت چندانی در تعداد کاربران آن ایجاد نشده چه خواهد بود.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.