این ماده که اکسید تنگستن نایوبیوم نام دارد، ساختاری میکروسکوپی دارد و در صورت استفاده از آن یون های لیتیوم با سرعتی بسیار بیشتر از سرعتی که فناوری در حال حاضر ممکن می سازد، در درون باتری جریان می یابند.
این دستاورد مهم علمی تولید باتری های لیتیومی جدیدی را ممکن می کند که به سرعت شارژ می شوند و علاوه بر این در حین شارژ شدن به شدت داغ نمی شوند و لذا خطر آتش گرفتن و انفجار در موردشان مصداق ندارد.
باتری های لیتیومی از جمله اختراعات مهمی هستند که از زمان عرضه در دهه ۹۰ میلادی به طور گسترده به کار گرفته شده اند، اما تراکم انرژی در این باتری ها طی یک سال اخیر تنها بین ۳ تا ۴ درصد افزایش یافته است. روش های مختلف به کار گرفته شده برای حل این مشکل هم چندان موثر نبوده اند.
بالا رفتن سرعت جابجایی یون های لیتیوم از سمت الکترودهای منفی به مثبت و بالعکس مهم ترین دستاورد استفاده از اکسید تنگستن نایوبیوم است و از این پس برای این کار نیازی به کاهش فاصله الکترودها با همدیگر که می تواند احتمال گرم شدن و انفجار باتری را بیشتر کرده و عمر مفید باتری را کاهش دهد، نیست.
هنوز مشخص نیست باتری هایی که به این شیوه تولید شده اند، چه زمانی برای عرضه به بازار آماده خواهند بود.
در قرن ۲۰ شاهد افزایش سریع میانگین امید به زندگی بودیم؛ اما کاهش این شاخص در سالهای اخیر احتمالا نشانگر رسیدن به حد نهایی طول عمر انسان است.
نیویورکتایمز پس از اینکه «جفری ای. هینتون»، پدرخوانده هوش مصنوعی جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد، یک مصاحبه تلفنی با او انجام داده است.
طبق گزارشها، وانپلاس در پرچمدار جدید خود از راهکاری مغناطیسی شبیه به مگسیف در گوشی وانپلاس ۱۳ استفاده میکند.
با تغییری که ظاهراً مدنظر شیائومی است، امکان نصب رام سفارشی و روتکردن گوشی محدود میشود.
همچنین چند قابلیت هوش مصنوعی که در رویداد هفته گذشته نمایش داده شده بودند، به عینک اضافه شده است.
پژوهشگران با بررسی فعالیت نورونهای افرادی که درون مغزشان الکترود کاشته شده بود، به بینشهایی تازه درباره نحوه تلاش مغز برای درک صفر دست یافتند.
دو مجرم که با روشی جالب و با آیفونهای تقلبی اقدام به کلاهبرداری از اپل کرده بودند به زندان و پرداخت جریمه محکوم شدند.
این افزایش قیمت به گوشیها منتقل خواهد شد.