خدمات سایت


متن کامل خبر

اسپیکر هوشمند AI Cube هواوی در ایفا 2018 رونمایی شد

آرشیو
اسپیکر هوشمند AI Cube هواوی با ویژگی‌هایی جذاب، ساعاتی پیش در جریان برگزاری ایفا ۲۰۱۸ رونمایی شد.
1397/06/09 06:55:04 ب.ظ

هواوی در ایفا ۲۰۱۸ از اسپیکری هوشمند به‌نام AI Cube رونمایی کرد؛ دستگاهی منحصر‌به‌فرد که کارهایی فراتر از یک اسپیکر ساده را انجام می‌دهد. اِی‌آی کیوب در حقیقت ترکیبی از یک مودم 4G، یک روتر وای‌فای خانگی و یک اسپیکر ۳۶۰ درجه‌ی رده‌بالا است که به‌لطف قراردادِ بسته‌شده بین هواوی و آمازون، به‌صورت کامل با دستیار صوتی الکسا یکپارچه شده است و در کنار همه‌ی این‌ها، از برخی ویژگی‌های مربوط به هوش مصنوعی نیز برخوردار است.

هواوی قصد دارد با اسپیکر AI Cube که در نگاه اول همچون مدلِ طویل گوگل هوم به‌نظر می‌رسد، به‌صورت رسمی وارد تجارت اسپیکرهای هوشمند شود. اسپیکر Huawei AI Cube باید با محصولاتی نظیر هوم‌پاد اپل، اسپیکرهای اکو آمازون، گوگل هوم، اسمارت‌دیسپلی لنوو و بیکسبی سامسونگ رقابت کند.

جالب است بدانید که اِی‌آی کیوب دارای اسلاتی برای سیمکارت LTE است و همین موضوع، آن را تبدیل به یک هات‌اسپات 4G می‌کند. این اسپیکر همچنین از یک پورت اترنت هم برخودار است و به‌شما امکان می‌دهد تا به‌عنوان یک روتر وای‌فای خانگی از آن استفاده کنید.

همانطور که پیش‌تر گفتیم، AI Cube هواوی به‌صورت کامل با الکسای آمازون یکپارچه شده است. هواوی تاکنون جزئياتی در ارتباط با تفاوت‌هایی که این اسپیکر قرار است با سیار محصولات بازار داشته باشد، منتشر نکرده است. در ضمن گفتنی است که چینی‌ها فعلا قیمت این دستگاه را مشخص نکرده‌اند و فقط گفته‌اند که اندکی پیش از عرضه‌ی رسمی به بازار، از قیمت آن رونمایی خواهند کرد.

هواوی قصد دارد ای‌آی کیوب را در کریسمس پیش‌رو در اروپا عرضه کند؛ این شرکت همچنین گفته که عرضه‌ی این هدست در ایالات متحده فعلا قطعی نشده است. هواوی گفته است که این مدل را در چین عرضه نخواهد کرد و به‌جای آن، مدلی مخصوص را به‌همراه یک دستیار صوتی چینی در اختیار کاربران این کشور قرار خواهد داد.

طبق اطلاعات رسمی هواوی، اسپیکر هوشمند AI Cube دارای ۲۱۸ میلی‌متر طول و ۱۱۶ میلی‌متر قطر است. این اسپیکر جدید ۹۰۰ گرم وزن دارد و از شبکه‌ی LTE Cat.6 با حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابایت بر ثانیه و وای‌فای دو بانده‌ی 802.11ac پشتیبانی می‌کند. ای‌آی کیوب در کنار این‌ها به‌ چهار عدد میکروفون با توانایی تشخیص صدا از راه دور، مجهز شده است.

منبع : زومیت
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • اسپیکر,
  • اسپیکر هوشمند,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




«لیندا یاکارینو» رسماً مدیرعامل جدید توییتر و جانشین ایلان ماسک شد image «لیندا یاکارینو» رسماً مدیرعامل جدید توییتر و جانشین ایلان ماسک شد 1402/03/16

لیندا یاکارینو زودتر از انتظار جایگزین ایلان ماسک شده است و حالا مدیریت توییتر را بر عهده دارد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 13

این تبلت‌های اپل آپدیت iPadOS 17 را دریافت خواهند کرد image این تبلت‌های اپل آپدیت iPadOS 17 را دریافت خواهند کرد 1402/03/16

اپل با معرفی iPadOS 17، امکانات و ویژگی‌های جذاب مختلفی به این سیستم‌عامل اضافه کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 12

تغییرات توییتر ادامه دارد: یکی دیگر از مدیران ارشد سابق NBCUniversal به توییتر پیوست image تغییرات توییتر ادامه دارد: یکی دیگر از مدیران ارشد سابق NBCUniversal به توییتر پیوست 1402/03/15

«جو بناروک»، معاون اجرایی ارتباطات، تبلیغات و مشارکت NBCUniversal بوده که اکنون به‌عنوان یکی از اعضای تیم عملیات‌های تجاری توییتر معرفی شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 16

بلومبرگ: اپل احتمالاً در WWDC 2023 کنار گذاشتن عبارت Hey Siri را اعلام می‌کند image بلومبرگ: اپل احتمالاً در WWDC 2023 کنار گذاشتن عبارت Hey Siri را اعلام می‌کند 1402/03/15

با این تغییر، کاربران تنها با گفتن «‌‌Siri» به‌جای عبارت «Hey Siri» می‌توانند دستیار صوتی اپل را فرا بخوانند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 15

مایکروسافت بعد از سال‌ها بی‌مهری به کورتانا، مرگ این دستیار صوتی را تأیید کرد image مایکروسافت بعد از سال‌ها بی‌مهری به کورتانا، مرگ این دستیار صوتی را تأیید کرد 1402/03/13

مایکروسافت پیش‌تر حذف کورتانا از ویندوز را تکذیب کرده بود؛ اما مدتی پس از معرفی ویندوز کوپایلوت، مرگ دستیار صوتی بداقبالش را اعلام کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 37

اپل دوشنبه‌شب مهم‌ترین رویداد ۱۰ سال اخیرش را برگزار می‌کند image اپل دوشنبه‌شب مهم‌ترین رویداد ۱۰ سال اخیرش را برگزار می‌کند 1402/03/13

اپل دوشنبه‌شب برای برگزاری WWDC 2023 آماده می‌شود؛ مراسمی که از نگاه مارک گرمن، مهم‌ترین رویداد ۱۰ سال اخیر اپل است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 29

مشخصات نمایشگر هدست واقعیت ترکیبی اپل فاش شد: روشنایی 5000 نیت و اندازه 1.41 اینچی image مشخصات نمایشگر هدست واقعیت ترکیبی اپل فاش شد: روشنایی 5000 نیت و اندازه 1.41 اینچی 1402/03/10

با وجود ویژگی‌های اشاره‌شده در این گزارش، رقابت با هدست واقعیت ترکیبی اپل برای شرکت‌های رقیب مانند متا و سونی کاملاً دشوار خواهد بود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 52

این لینک ساده، نسخه اندرویدی واتساپ را از کار می‌اندازد! image این لینک ساده، نسخه اندرویدی واتساپ را از کار می‌اندازد! 1402/03/10

ارسال یک لینک به‌خصوص در واتساپ، نسخه‌ی اندرویدی این پیام‌رسان را از کار می‌اندازد. ظاهرا این باگ نسخه‌ی آیفون را متأثر نمی‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 48

انویدیا از قابلیت‌های جدیدی برای هوش مصنوعی مولد در محصولات RTX رونمایی کرد image انویدیا از قابلیت‌های جدیدی برای هوش مصنوعی مولد در محصولات RTX رونمایی کرد 1402/03/09

انویدیا توانمندی‌های محصولات RTX در زمینه هوش مصنوعی مولد را افزایش می‌دهد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 56

نسل جدید پردازشگرهای گرافیکی ARM معرفی شد؛ Immortalis G720 با حداکثر 16 هسته image نسل جدید پردازشگرهای گرافیکی ARM معرفی شد؛ Immortalis G720 با حداکثر 16 هسته 1402/03/08

پردازشگرهای گرافیکی جدید در مقایسه با نسل قبلی خود، تا 15 درصد عملکرد بالاتری دارند و تا 40 درصد پهنای باند حافظه کمتری اشغال می‌کنند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 57