ردیاب ها هم جزو همین دسته از ابزارها هستند که شرکت گارمین امسال در نمایشگاه نمونه قابل قبولی را برای مصرف کنندگان روانه بازار کرده است. عمدتا سیستم موقعیت یاب ماهواره ای که توسط ایالات متحده آمریکا راه اندازی گردیده است، دارای ۱ کاربرد اصلی است: یافتن موقعیت جغرافیایی شخص، وسیله نقلیه و یا هر چیزی که امکان نصب دستگاه موقعیت یاب را به صورت طول و عرض جغرافیایی داشته باشد.
دستگاه جدید گارمین که یک ردیاب ماهواره ای است، قابلیت نصب بر روی خودرو، کوله پشتی انسان، قلاده سگ و یا هر چیز دیگری را که بتوانید تصور کنید را دارد. این دستگاه با یک بار شارژ می تواند تا ۴ هفته دوام بیاورد، دارای ۱ سال سرویس رایگان ردیابی است که برای ارسال اطلاعات از شبکه AT&T کمک می گیرد. در حال حاضر تنها نرم افزار ردیابی بر روی اندروید به نمایش گذاشته شده است و هنوز خبری از بقیه سیستم عامل های موبایل نیست، ولی با استفاده از رایانه شما می توانید موقعیت دستگاه را بیابید.
اگر با نحوه عملکرد این نوع دستگاه ها آشنا نیستید، به شکل ساده اینطور می توان گفت که : ردیاب ماهواره ای با دریافت سیگنال های ماهواره ای، موقعیت را محاسبه می کند و توسط سیم کارتی که در اختیار دارد، اطلاعات را از طریق GPRS, EDGE, 3G و یا حتی SMS به سرور ردیابی ارسال می کند و شما با نرم افزار خاصی که در اختیار دارید، قادر به دیدن موقعیت لحظه به لحظه هدف مورد نظر می باشید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.