متن یار میتواند متن کتابهای چاپی را به نوشتههای تایپی قابل ویرایش تبدیل کند؛ کاری که فقط با گرفتن یک عکس با موبایل و طی چند ثانیه کوتاه انجام میشود و میتواند زحمت تایپ را از دوشتان بردارد.
با ورود به اپلیکیشن، از شما خواسته میشود که متن مد نظرتان را به اپلیکیشن بشناسانید. این متن حتما باید به شکل عکس و از روی یک نوشته تایپی وارد اپلیکیشن شود، حالا میخواهد صفحهای از یک کتاب باشد یا جزوه درسی یا مجله.
مراحل کار بسیار ساده است و وقت زیادی از شما نمی گیرد.
خوشبختانه متن یار به شما اجازه داده که هم در لحظه از صفحه نوشته عکس بگیرید و هم تصویر صفحه مد نظرتان را از منابع دیگر مثل گالری یا واتس اپ وارد اپلیکیشن کنید. در هر صورت تفاوتی نمیکند عکس از کجا در اپلیکیشن بارگذاری شود، تصویر شما برای تشخیص صحیح توسط متن یار، باید از یک سری اصول پیروی کند.
برای آنکه عملکرد صحیح تکنولوژی OCR را ببینید، باید تصاویر «شفاف»، «با کیفیت» و «دارای نور کافی» را تحویل آن بدهید. سادهتر بگویم، گرفتن عکس با دوربین بیکیفیت و در شرایط نوری ضعیف رابطه مستقیمی با خراب شدن خروجیهایتان خواهد داشت.
توسعهدهندگان متن یار آنطور که باید و شاید روی این مسئله مهم هنگام عکاسی تأکید نکردهاند، شاید برای همین بوده که تعدادی از کاربران در کافه بازار بابت گرفتن خروجیهای ضعیف و نامفهوم از متن یار با امتیاز بد 1 ستاره از اپلیکیشن استقبال کردهاند. غافل از این که مشکل از شرایط عکاسی این کاربران بوده و نه اپلیکیشن.
البته بی انصافی است اگر بگوییم که خود متن یار هم خالی از عیب و ایراد است. متن یار حتی در بهترین شرایط عکاسی، در تبدیل عکس به نوشته به میزان کمی خطا دارد.
از سوی دیگر هنگام گرفتن عکس گزینهای برای عکاسی با فلش به عنوان نور مکمل در اختیار کاربر قرار نداده که بودنش میتوانست میزان شکایات از اپلیکیشن را به میزان قابل توجهی کاهش بدهد.
تصویر پردازش شده سمت چپ در «نور کم» و پردازش شده سمت راست در «نور کافی» گرفته شده. هر چه کیفیت و شرایط نوری عکسی که می اندازید بهتر باشد، خروجی های بهتری از متن یار می گیرید.
اما در مجموع این که نوشتههای تایپی درست و درمانی تحویل بگیرید مستقیما به تصویر ورودیتان بستگی دارد. در تستهایی که با متن یار انجام دادم، اپلیکیشن به خوبی از پس تشخیص متنهای کتابی و تبدیل آنها به نوشتههای چاپی بر میآمد و به ندرت اتفاق میافتاد که متن بد و نامفهمومی تحویلم بدهد.
وقتی که نوشته تایپی را تحویل میگیرید، میتوانید در ادیتور جمع و جور متن یار به ویرایش آن بپردازید و سریعا آن را در پیامرسانها یا ایمیل به اشتراک بگذارید. با این وجود تا ابد نمیتوانید این کار را به طور رایگان انجام بدهید.
اپلیکیشن متن یار تبدیل 5 متن چاپی به نوشته قابل ویرایش را بدون دریافت هزینه انجام میدهد، اما برای تعداد بیشتر باید بسته خود را شارژ کنید که برای این کار گزینههای مختلفی پیش رویتان قرار میگیرد.
اپلیکیشن متن یار برای دیوایسهای اندرویدی منتشر شده و ضمنا یک ربات تلگرامی هم دارد که مدتی پیش به معرفی آن پرداختیم. اگر دانشجو هستید و دائما با نوشتههای کتابهای چاپی سر و کار دارید، متن یار میتواند ابزار بسیار خوبی باشد که برای بیرون کشیدن متنهای چاپی زحمت تایپ دستی را از دوشتان بردارید.
یقینا امتحان این اپلیکیشن برایتان خالی از لطف نخواهد بود، به شرط آنکه عکسهای با کیفیت و شفاف را تحویل آن بدهید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.