متن یار میتواند متن کتابهای چاپی را به نوشتههای تایپی قابل ویرایش تبدیل کند؛ کاری که فقط با گرفتن یک عکس با موبایل و طی چند ثانیه کوتاه انجام میشود و میتواند زحمت تایپ را از دوشتان بردارد.
با ورود به اپلیکیشن، از شما خواسته میشود که متن مد نظرتان را به اپلیکیشن بشناسانید. این متن حتما باید به شکل عکس و از روی یک نوشته تایپی وارد اپلیکیشن شود، حالا میخواهد صفحهای از یک کتاب باشد یا جزوه درسی یا مجله.
خوشبختانه متن یار به شما اجازه داده که هم در لحظه از صفحه نوشته عکس بگیرید و هم تصویر صفحه مد نظرتان را از منابع دیگر مثل گالری یا واتس اپ وارد اپلیکیشن کنید. در هر صورت تفاوتی نمیکند عکس از کجا در اپلیکیشن بارگذاری شود، تصویر شما برای تشخیص صحیح توسط متن یار، باید از یک سری اصول پیروی کند.
برای آنکه عملکرد صحیح تکنولوژی OCR را ببینید، باید تصاویر «شفاف»، «با کیفیت» و «دارای نور کافی» را تحویل آن بدهید. سادهتر بگویم، گرفتن عکس با دوربین بیکیفیت و در شرایط نوری ضعیف رابطه مستقیمی با خراب شدن خروجیهایتان خواهد داشت.
توسعهدهندگان متن یار آنطور که باید و شاید روی این مسئله مهم هنگام عکاسی تأکید نکردهاند، شاید برای همین بوده که تعدادی از کاربران در کافه بازار بابت گرفتن خروجیهای ضعیف و نامفهوم از متن یار با امتیاز بد 1 ستاره از اپلیکیشن استقبال کردهاند. غافل از این که مشکل از شرایط عکاسی این کاربران بوده و نه اپلیکیشن.
البته بی انصافی است اگر بگوییم که خود متن یار هم خالی از عیب و ایراد است. متن یار حتی در بهترین شرایط عکاسی، در تبدیل عکس به نوشته به میزان کمی خطا دارد.
از سوی دیگر هنگام گرفتن عکس گزینهای برای عکاسی با فلش به عنوان نور مکمل در اختیار کاربر قرار نداده که بودنش میتوانست میزان شکایات از اپلیکیشن را به میزان قابل توجهی کاهش بدهد.
اما در مجموع این که نوشتههای تایپی درست و درمانی تحویل بگیرید مستقیما به تصویر ورودیتان بستگی دارد. در تستهایی که با متن یار انجام دادم، اپلیکیشن به خوبی از پس تشخیص متنهای کتابی و تبدیل آنها به نوشتههای چاپی بر میآمد و به ندرت اتفاق میافتاد که متن بد و نامفهمومی تحویلم بدهد.
وقتی که نوشته تایپی را تحویل میگیرید، میتوانید در ادیتور جمع و جور متن یار به ویرایش آن بپردازید و سریعا آن را در پیامرسانها یا ایمیل به اشتراک بگذارید. با این وجود تا ابد نمیتوانید این کار را به طور رایگان انجام بدهید.
اپلیکیشن متن یار تبدیل 5 متن چاپی به نوشته قابل ویرایش را بدون دریافت هزینه انجام میدهد، اما برای تعداد بیشتر باید بسته خود را شارژ کنید که برای این کار گزینههای مختلفی پیش رویتان قرار میگیرد.
اپلیکیشن متن یار برای دیوایسهای اندرویدی منتشر شده و ضمنا یک ربات تلگرامی هم دارد که مدتی پیش به معرفی آن پرداختیم. اگر دانشجو هستید و دائما با نوشتههای کتابهای چاپی سر و کار دارید، متن یار میتواند ابزار بسیار خوبی باشد که برای بیرون کشیدن متنهای چاپی زحمت تایپ دستی را از دوشتان بردارید.
یقینا امتحان این اپلیکیشن برایتان خالی از لطف نخواهد بود، به شرط آنکه عکسهای با کیفیت و شفاف را تحویل آن بدهید.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.