روبو-رایدر
این اسکوتر برقی خودران که با عنوان ریدروید کانگرو شناخته می شود در واقع یک ربات بوده که می تواند کاربران را از خودرو به محل کار برده و یا حتی قادر است همانند یک ربات دنبال کاربران حرکت کند ویا در مکان ویا زمان خاصی باآن ها ملاقات کند.
این اسکوتر از فناوری های هوشمند و سنسور بهره برده و سرعت آن برابر با 10 کیلومتر بر ساعت است.
تنفس در زیرآب!
این دستگاه که با عنوان آمفیبیو شناخته می شود، بسیار شبیه به گوش ماهی است و از مواد هیدروفوبیک منفذدار ویژه ای ساخته شده که امکان تنفس زیر آب را فراهم کرده است.
آمفبیو وسیله ای مابین غواصی آزاد و غواصی اسکوبا است که این فناوری می تواند توسط تکنولوژی چاپ 3D شکل داده شود.
صابون تترا
همه افراد در سراسر جهان با مشکل لیزبودن صابون مواجه هستند اما با صابون انقلابی تترا این مشکل حل شده است.
طراحی زاویه دار این صابون منجر شده تا از لیزخودرن آن جلوگیری کرده و به راحتی در دست جا بگیرد.
هاوربورد Segway
Segway در نمایشگاه ایفا 2018 از هاوربورد جدید خود با عنوان دریفت W1رونمایی کرد.
اسکیت الکترونیکی دریفت W1 می تواند تا 12 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد و طبق گفته ی این شرکت، دریفت W1 می تواند از شیب های تا 10 درجه بالا برود.
طوفان خورشیدی پرسرعتی که به تازگی از حفرهای در اتمسفر خورشید خارج شده، چهارشنبه به سیارهی زمین میرسد. این طوفان در گروه طوفانهای ژئومغناطیسی G-1 طبقهبندی شده و امکان دارد اختلالات کوچکی را در شبکه برق یا کارکردهای ماهوارهای ایجاد کند.
بحرانهای زیست محیطی که جهان با آن مواجه شده، طی یکی دو دهه اخیر روند رو به رشدی را به خود گرفته است. از سمت دیگر جامعه بینالملل برای مقابله با این روند، ابتکارات و فعالیتهای گستردهای را آغاز کرده است.
مرحلهی اول موشک لانگ مارچ ۵بی که ماژول جدید ایستگاه فضایی چین را پرتاب کرده بود، پس از تقریباً یک هفته سرگردانی در فضا برفراز اقیانوس هند به جو زمین بازگشت.
احتمالاً بهزودی شاهد ابداع روشهایی جدید برای جلوگیری از تولید مثل پشهها خواهیم بود؛ حشراتی که به گفتهی دانشمندان، منقرض کردنشان غیرممکن است.
عربستان سعودی میخواهد تا سال 2030 آسمانخراشی به طول 120 کیلومتر موسوم به Mirror Line به معنی «خط آینه» بسازد. احداث این ساختمان احتمالا حدود 1 تریلیون دلار هزینه لازم دارد و در پایان کار میتواند میزبان 5 میلیون نفر باشد.
نخستین جهانی که به دور یک تپ اختر میچرخد، نادرتر از چیزی است که قبلاً تصور میشد. این موضوع معمای چگونگی زندهماندن سیارهها در اطراف ستارگان مرده را عمیقتر میکند.
پژوهشگران به حقایق غیرمنتظرهای دربارهی نحوهی رشد در گیاهان دست پیدا کردهاند که میتواند کلید دستیابی به درمان سرطان در انسان باشد.
توییتر تلگرام این ایده رایج است که بدن هر ۷ سال یکبار سلولهایش را جایگزین میکند، به نوعی که ظاهراً به انسان کاملاً جدیدی تبدیل شدهایم. این ادعا چقدر با واقعیت همخوانی دارد؟
یکی از فرزندان ایلان ماسک به نام «ژاویر الکساندر ماسک» به صورت رسمی درخواست تغییر نام و گواهی تولد خود را ثبت کرده و دیگر نمیخواهد به هیچ شکلی با پدر بیولوژیکی خود نسبتی داشته باشد.
چین میخواهد اولین نمونه سنگ از سیاره مریخ را در سال 2031 به زمین برگرداند.