این آسیبپذیری که با نام «StrandHogg 2.0» شناخته میشود، تمام دستگاههای مجهز به اندروید ۹.۰ و نسخههای قدیمیتر را تحت تاثیر قرار میدهد. بر اساس اعلام شرکت امنیتی نروژی «Promon»، این باگ برادر آسیبپذیری دیگری که ۶ ماه پیش کشف شد، محسوب میشود. این آسیبپذیری باعث میشود کاربران تصور کنند که در حال وارد کردن رمز خود در یک برنامه قابل اعتماد و اصلی هستند.
این آسیبپذیری میتواند دسترسیهای سایر اپلیکیشنها را سرقت کند تا بتواند به اطلاعات حساس کاربران مانند مخاطبین، تصاویر و موقعیت مکانی آنها دسترسی پیدا کند. گفته شده این باگ در مقایسه با نسخه قبلی خود خطرناکتر است، چرا که شناسایی آن بسیار دشوار است.
با وجود اینکه چنین باگی میتواند دستگاههای زیادی را آلوده کند، هنوز از آن برای یک کمپین هک استفاده نشده، البته در صورتی که چنین کمپینی شکل بگیرد نمیتوان به راحتی آن را تشخیص داد. شرکت نروژی Promon پس از رفع این آسیبپذیری توسط گوگل، تصمیم به انتشار اطلاعات پیرامون آن گرفت.
سخنگوی گوگل اعلام کرده که این شرکت نیز مدارکی مبنی بر سوءاستفاده از این باگ پیدا نکرده. گوگل خبر از این داده که با استفاده از Google Play Protect که درون دستگاههای اندرویدی وجود دارد، اپلیکیشنهایی که از آسیبپذیری StrandHogg 2.0 سوءاستفاده میکنند را مسدود میکند.
این آسیبپذیری از سیستم مولتی تسکینگ اندروید سوءاستفاده میکند. قربانی با تصور اینکه در حال دانلود یک برنامه عادی است، اپلیکیشن مخرب را دانلود میکند و هکر توسط آسیبپذیری StrandHogg 2.0 به اطلاعات دست پیدا میکند.
پس از نصب برنامه و اجرای برنامه اصلی، اپلیکیشن مخرب برنامه اصلی را سرقت و محتوای خود را درون آن تزریق میکند. در این هنگام کاربر پسورد خود را وارد میکند که این پسورد در اختیار سرورهای هکر قرار میگیرد و اپلیکیشن اصلی تصور میکند که ورود اطلاعات واقعی است. آسیبپذیری StrandHogg 2.0 برای اجرا روی دستگاههای اندرویدی به هیچ مجوزی نیاز ندارد و مجوزهای برنامههای دیگر را سرقت میکند.
با دسترسی به این مجوزها، اپلیکیشن مخرب میتواند اطلاعات گوشی کاربر مانند متن پیامها را به سرورها منتقل کند. با وجود اینکه گوگل چنین آسیبپذیری را رفع کرده و خطر کمی برای کاربران وجود دارد، اما همچنان هکرها میتوانند از آن سوءاستفاده کنند. بنابراین برای جلوگیری از سرقت اطلاعات خود، جدیدترین پچ امنیتی اندروید را نصب کنید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.