از مدتها پیش میدانیم که فیسبوک تصمیم به ادغام واتساپ در دیگر اپلیکیشنهای خود را دارد. چنین ادغامی شاید برای برخی از کاربران خوشایند و برای برخی دیگر ناخوشایند باشد. بههرحال غول شبکههای اجتماعی تصمیم دارد تا رویکردی یکپارچه را در سرویسهای پیامرسان خود پیادهسازی کند. اولین نشانهها از جدی بودن برنامهی آنها نیز اکنون در اپلیکیشن مسنجر دیده میشود. Alex193a کاربری است که با مهندسی معکوس، متوجه استفاده از ارجاعهای whats_app در کدهای فیسبوک مسنجر شد. در جدیدترین نسخهی مسنجر، شاهد استفادهی گسترده از ارجاع مذکور هستیم که جدی بودن برنامههای فیسبوک را بیشازپیش نشان میدهد.
شاید ارجاعهایی که اکنون در کدهای فیسبوک مسنجر دیده میشوند، قدمهای ابتدایی برای مسیری طولانی باشند که در انتهای آن، شاهد ترکیب کردن کاربران واتساپ و مسنجر خواهیم بود. تفاوت اصلی بین واتساپ و مسنجر را میتوان در سیستم امنیتی و رمزنگاری اپلیکیشن سبزرنگ دید. واتساپ اطلاعات چت را روی دستگاه کاربر ذخیره میکند و رمزنگاری نقطهبهنقطه هم از قابلیتهای اصلی آن به شمار میرود. همچنین کاربر در واتساپ تبلیغات مشاهده نمیکند. همین کاربردهای امنیتی باعث شدهاند تا استفاده از واتساپ تنها روی یک دستگاه ممکن باشد (برخلاف تلگرام یا سرویسهای دیگر).
ارجاعهای اخیر به عبارت whats_app، شکل دادن جداول در دیتابیس محلی را نشان میدهد که برای مدیریت کردن پیامها و سرویسها روی خود دستگاه کاربر، استفاده میشوند. در بخشهای دیگری از کدهای استخراج شده، شاهد المانهای دیگری هستیم که به فیسبوک مسنجر امکان میدهند تا کاربران مسدودشده در واتساپ را شناسایی کند. همچنین اعلانها از واتساپ و جزئیات مخاطب چت نیز با استفاده از همین بخشها قابل دریافت هستند.
محتوای متنی پیامهای واتساپ با سرورهای فیسبوک به اشتراک گذاشته نخواهد شد. درنتیجه اپلیکیشن مسنجر برای هماهنگی بهتر با واتساپ که تنها در داخل دستگاه کاربر فعالیتهای خود را انجام میدهد، نیاز به توسعهی پروتکلهای بهتر دارد. هنوز مشخص نیست که آیا فیسبوک برای هماهنگ کردن چت بین دستگاههای گوناگون، پایگاه دادهی محلی از اطلاعات کاربر را در جایی بارگذاری میکند یا خیر. بههرحال فراموش نکنید که فیسبوک مسنجر برای داشتن امکان چت از چند دستگاه، باید چنین اقدامی را انجام دهد.
درنهایت نمیتوان اطلاعات منتشرشده از کدهای فیسبوک مسنجر را با قطعیت قبول کرد. توسعهی اپلیکیشنها همیشه با مراحل گوناگون تغییر و بهینهسازی همراه میشود و شاید در نسخههای نهایی، شاهد ارجاع و ارتباط مسنجر با فیسبوک نباشیم.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.