از مدتها پیش میدانیم که فیسبوک تصمیم به ادغام واتساپ در دیگر اپلیکیشنهای خود را دارد. چنین ادغامی شاید برای برخی از کاربران خوشایند و برای برخی دیگر ناخوشایند باشد. بههرحال غول شبکههای اجتماعی تصمیم دارد تا رویکردی یکپارچه را در سرویسهای پیامرسان خود پیادهسازی کند. اولین نشانهها از جدی بودن برنامهی آنها نیز اکنون در اپلیکیشن مسنجر دیده میشود. Alex193a کاربری است که با مهندسی معکوس، متوجه استفاده از ارجاعهای whats_app در کدهای فیسبوک مسنجر شد. در جدیدترین نسخهی مسنجر، شاهد استفادهی گسترده از ارجاع مذکور هستیم که جدی بودن برنامههای فیسبوک را بیشازپیش نشان میدهد.
شاید ارجاعهایی که اکنون در کدهای فیسبوک مسنجر دیده میشوند، قدمهای ابتدایی برای مسیری طولانی باشند که در انتهای آن، شاهد ترکیب کردن کاربران واتساپ و مسنجر خواهیم بود. تفاوت اصلی بین واتساپ و مسنجر را میتوان در سیستم امنیتی و رمزنگاری اپلیکیشن سبزرنگ دید. واتساپ اطلاعات چت را روی دستگاه کاربر ذخیره میکند و رمزنگاری نقطهبهنقطه هم از قابلیتهای اصلی آن به شمار میرود. همچنین کاربر در واتساپ تبلیغات مشاهده نمیکند. همین کاربردهای امنیتی باعث شدهاند تا استفاده از واتساپ تنها روی یک دستگاه ممکن باشد (برخلاف تلگرام یا سرویسهای دیگر).
ارجاعهای اخیر به عبارت whats_app، شکل دادن جداول در دیتابیس محلی را نشان میدهد که برای مدیریت کردن پیامها و سرویسها روی خود دستگاه کاربر، استفاده میشوند. در بخشهای دیگری از کدهای استخراج شده، شاهد المانهای دیگری هستیم که به فیسبوک مسنجر امکان میدهند تا کاربران مسدودشده در واتساپ را شناسایی کند. همچنین اعلانها از واتساپ و جزئیات مخاطب چت نیز با استفاده از همین بخشها قابل دریافت هستند.
محتوای متنی پیامهای واتساپ با سرورهای فیسبوک به اشتراک گذاشته نخواهد شد. درنتیجه اپلیکیشن مسنجر برای هماهنگی بهتر با واتساپ که تنها در داخل دستگاه کاربر فعالیتهای خود را انجام میدهد، نیاز به توسعهی پروتکلهای بهتر دارد. هنوز مشخص نیست که آیا فیسبوک برای هماهنگ کردن چت بین دستگاههای گوناگون، پایگاه دادهی محلی از اطلاعات کاربر را در جایی بارگذاری میکند یا خیر. بههرحال فراموش نکنید که فیسبوک مسنجر برای داشتن امکان چت از چند دستگاه، باید چنین اقدامی را انجام دهد.
درنهایت نمیتوان اطلاعات منتشرشده از کدهای فیسبوک مسنجر را با قطعیت قبول کرد. توسعهی اپلیکیشنها همیشه با مراحل گوناگون تغییر و بهینهسازی همراه میشود و شاید در نسخههای نهایی، شاهد ارجاع و ارتباط مسنجر با فیسبوک نباشیم.
تغییرات اخیر در شرایط خدمات ایکس، کاربران را بهسمت پلتفرمهای رقیب سوق داده است.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.