متن کامل خبر
طرح دولت ترامپ برای جمعآوری دادههای بیومتریک و DNA میلیونها مهاجر
آرشیو
دولت ترامپ به دنبال نهایی کردن طرحی است که به موجب آن دادههای بیومتریک نزدیک به ۶ میلیون متقاضی مهاجرت به ایالات متحده و حتی برخی آمریکاییهای مرتبط به این افراد جمع آوری میشود
در حال حاضر تنها اثر انگشت برخی متقاضیان دریافت ویزا و حامیان آنها ثبت میشود، ولی اگر طرح جدید به تصویب برسد، دادههای بیومتریک بیشتری از این افراد جمع آوری خواهد شد. این دادهها شامل اسکن عنبیه، کف دست، نمونه صوتی و در برخی موارد DNA جمع آوری میشود.دادههای بیومتریک حدود شش میلیون متقاضی مهاجرت به ایالات متحده، مجموعهای غنی محسوب میشود. در صورت نهایی شدن طرح جمع آوری، این نخستین باری است که «وزارت امنیت داخلی آمریکا» (DHS)، چنین حجمی از داده را در اختیار خواهد داشت.
به گزارش بلومبرگ، طرحی 300 صفحهای در تاریخ 11 سپتامبر در ارتباط با قوانین جدید مهاجرت و دادههای بیومتریک تبیین شد. قرار است 160 فرد ذیصلاح نظر خود را در مورد این قانون تا تاریخ 13 اکتبر اعلام کنند تا نسخه نهایی به صورت قانونی لازم الاجرا درآید.معمولا چنین قوانینی هم نقطه نظرات موافق و هم نظرات مخالفی دریافت میکنند. یکی از سوالاتی که در این زمینه مطرح میشود آن است که چرا دونالد ترامپ باید در اواخر دوره ریاست جمهوری خود چنین فشاری را برای تبیین قانونی جهت جمع آوری چنین دادههایی وارد کند؟ از سوی دیگر، آژانس فدرال ادعا میکند که با کمبود منابع و دادهها روبه رو است و از این موضوع ابراز نگرانی کرده است.طرح 300 صفحهای تهیه شده علاوه بر اینکه دادههای فعلی بیومتریک را بهروز رسانی میکند، در نظر دارد دادههای بیومتریک هر متقاضی، درخواست کننده، حامی مالی، ذینفع، یا هر کسی که درگیر پرونده مهاجرتی است، از جمله شهروندان ایالات متحده را بدون در نظر گرفتن سن جمع آوری کند؛ مگر آنکه آژانس وی را از انجام این کار معاف کند.براساس برآورد وزارت امنیت داخلی آمریکا، احتمالا هر سال شاهد اضافه شدن 2.17 میلیون داده جدید به دادههای بیومتریک فعلی که بالغ بر 3.9 میلیون نفر است، خواهیم بود. آژانس از مقامات خواسته در برخی موارد برای اثبات روابط خانوادگی نیز آزمایش DNA انجام شود. براساس این طبق قانون پیشنهادی، دادههای DNA میتوانند برای مدت نامحدود ذخیره شوند.باتوجه به اینکه افراد بسیاری درگیر چنین طرحهایی میشوند و موضوع حفظ حریم خصوصی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، حال باید دید آیا این طرح عملی خواهد شد یا خیر.
به این خبر امتیاز بدهید :
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!