فیسبوک حدوداً دو ماه قبل امکان درخواست مالکیت بر عکسها را با حضور عده کمی از کاربران به شکل آزمایشی آغاز کرد و حالا میخواهد این سرویس را در اختیار همه ادمینها قرار دهد. از این پس تولیدکنندگان محتوا و برندهای بیشتری میتوانند به خاطر بازنشر ویدیوها یا عکسهای خود در فیسبوک یا اینستاگرام نسبت به حذف آنها اقدام کنند.
فیسبوک حالا دسترسی به ابزار Rights Manager را برای ادمین پیجها امکان پذیر کرده است. تولیدکنندگان محتوا به کمک این ابزار میتوانند محتواهای خود را کپی رایت کرده و تصاویر، ویدیوها یا آهنگهای بازنشر شده خود در فیسبوک و اینستاگرام را ردیابی و آنها را حذف کنند
امکان پذیر شدن ردیابی تصاویر و ادعای مالکیت بر آنها تغییر بزرگی برای فیسبوک محسوب میشود خصوصاً اینکه حالا کاربران بیشتری میتوانند از این قابلیت بهرهمند شوند. پیشبینی میشود این قابلیت بیشترین تأثیر را بر اینستاگرام بگذارد چرا که بسیاری از پروفایلها تصاویری که متعلق به آنها نیست را بدون اجازه بازنشر میکنند.
اما حالا با دسترسی پروفایلهای بیشتر به ابزار ادعای مالکیت احتمالا آمار حذف تصاویر از این پلتفرم افزایش و آمار تصاویر بازنشر شده کاهش خواهد یافت. طبیعتاً عکاسان، هنرمندان و موسیقی دانان از این سیاست نفع خواهند برد و از آن سو پروفایلهایی که به بازنشر محتواها وابسته هستند خسارت خواهند دید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.