طبق این توافق، این دو کمپانی در زمینه معماری الکتریکی و الکترونیکی خودروهای هوشمند، کابین هوشمند، سیستمهای خودران و رایانش درون خودرو، مدیریت هوشمند انرژی و همچنین سرویسهای مبتنی بر فضای ابری با یکدیگر همکاری خواهند کرد. در کنار این موارد، آنها به دنبال کاربردهای جدید و نوآورانه مبتنی بر شبکه 5G خواهند بود و همچنین فناوریهایی مانند زیرساختهای خودروهای هوشمند و ماشینهای خودران هم توسعه میدهند.
شرکت خودروسازی چری و هواوی برای زیرساختهای مربوط به کلان داده، فضای ذخیرهسازی، تحلیل و رایانش با قدرت بالا هم با یکدیگر همکاری خواهند کرد. این همکاری به تلاشهای چری در دورانی که کلان داده از اهمیت بالایی برخوردار است، سرعت میبخشد.
طبق گفته مدیر راهحلهای خودروهای هوشمند هواوی به نام «وانگ جون»، خودروهای هوشمند نتیجه ترکیب فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) با خودروسازی سنتی است. وانگ به این موضوع اشاره کرده که نرم افزارها و سخت افزارهای مبتنی بر ICT نقش بزرگتری در آینده صنعت خودرو خواهند داشت.
هواوی با همکاری چری، فناوریهای اصلی ICT را توسعه میدهد و این خودروساز میتواند وسایل نقلیه بهتری تولید کند. این دو کمپانی میخواهند تجربه سفر را برای مشتریان بهبود دهند. چری که در سال ۱۹۹۷ تاسیس شده و حالا میخواهد شروع به تولید خودروهای هوشمند کند.
این اولین باری نیست که هواوی با یک شرکت خودروساز همکاری میکند یا از فعالیت خود در این حوزه خبر میدهد. چندین هفته پیش این کمپانی از راهاندازی یک برند جدید خودرو با همکاری «چانگان» و «CATL» خبر داد که اولین مدل تحت این برند در آینده نزدیک به تولید انبوه میرسد. هواوی اعلام کرده که با همکاری شرکتهای دیگر میخواهد فناوریها و محصولات چینی را تقویت کند.
عرضهی وانت برقی Ram برای بار دوم بهتعویق افتاد و تا سال ۲۰۲۶ خبری از این خودرو نیست.
در شرایطی که بازار خودرو از هر زمان دیگری بیشتر در رکود فرورفته است، آمار عجیبی از احتکار خودرو در کشور ارائه میشود.
فولکسواگن تصمیم گرفته است تا با همکاری ریویان، نسخهای جدید از فولکس واگن گلف برقی یا e-Golf را به تولید برساند.
استلانتیس اعلام کرد که بار دیگر تولید فیات 500 الکتریکی متوقف شده است. کاهش شدید تقاضا، علت این توقف اعلام شده است.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.