نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در حالی نخستین روز از برگزاریاش را سپری میکند که از همان ساعتهای ابتدایی به دلیل مشکلات فنی گاهی مانع از ورود کاربران به سایت میشود.
این اتفاق در فضای مجازی نیز با واکنش کاربران همراه بوده است و آنها بعضا تصاویری را هم از اختلالی که با آن مواجه شدهاند به اشتراک گذاشتهاند.
هرچند که هربار این اختلال پس از مدتی کوتاه رفع میشود اما هنوز به شکل مداوم با آن مواجه هستیم.
گفته میشود ارور ۵۰۲ یا Bad Gateway غالبا خطایی شبکهای بین سرورهای اینترنت است؛ یعنی این خطا ناشی از رایانه یا ارتباط اینترنتی کاربر نیست. این قبیل خطاها به طور معمول به این علت است که وبسایت موردنظر خارج از کنترل کاربر است و یا برقراری ارتباط با آن سرور فاقد سرعت کافی است، در واقع سرویسدهنده (سرور) پاسخی بهموقع را از سرویسدهنده دیگر که در تلاش برای بارگذاری صفحه وب یا تکمیل درخواست مرورگر است، دریافت نکرده است.
از میان ابزارهای تست سرعت سایت به سراغ «گوگل پیج اسپید("PageSpeed Insights")» میرویم، این ابزار یکبار رتبه مربوط به سرعت سایت را در محیط دسکتاپ (مثلا در لپتاپ) و یکبار نمره مربوط به گوشیها را ارائه میدهد (این ابزار دو بار کنش (Fetch) در سایت انجام میدهد)، بر اساس آنالیز این ابزار که البته از معتبرترین تستهای سرعت سایت در جهان است، برای وبسایت اصلی نمایشگاه با نشانی https://tehranbookfair.ir/، اعداد ۱۱، ۱۲ و ۱۴ را در چندین تست در بازههای زمانی مختلف برای حالت موبایل و اعداد ۴۰ و ۴۱ را به همین شکل برای حالت دسکتاپ دریافت میکنیم!
اما همانطور که میبینیم اعداد بهدستآمده در بازه ۴۹-۰ هستند و با رنگ قرمز به نمایش درآمدهاند که این یعنی وبسایت آمادهشده برای نمایشگاه مجازی کتاب از چندان سرعت مناسبی برخوردار یا اصطلاحا بهینه نیست!
البته چندان هم به این ابزار تخصصی نیازی نیست، کافی است وارد سایت شویم و بر روی یکی از گروه ناشران (برای مثال: عمومی) کلیک کنیم، چند ثانیهای معطل میشویم تا این صفحه پدیدار شود، حالا میخواهیم اسکرول را به طرف پایین بکشیم تا اسامی دیگر ناشران عمومی را ببینیم، باز هم با چند ثانیه تاخیر مواجه میشویم و گویا این ماجرا ادامه دارد.»
این درحالی است که سرعت وبسایت نمایشگاه مجازی کتاب با وجود افزایش تعداد کاربران در زمان برگزاری نسبت به شب گذشته که هنوز آغاز به کار نکرده بود، در حالت دسکتاپ به عدد ۳۷ و در حالت موبایل به عدد ۱۱ کاهش داشته است.
آپدیت iPadOS 18 به کاربران اتحادیه اروپا اجازه میدهد بازی فورتنایت را از فروشگاه شخص ثالث اپیک گیمز دانلود کنند.
ویندوز 11 سرانجام جایگاه ویندوز 10 را تصاحب کرد.
اپل با لابیگری توانسته نام اپ استور را از قانون پیشنهادی ایالت لوئیزیانا برای حمایت از کودکان حذف کند.
از جمله این ویپیانها میتوان به NordVPN ،ExpressVPN ،Surfshark ،Proton VPN و Hide.me اشاره کرد.
اگر اخبار نرم افزارها و سیستمعاملها را دنبال میکنید، احتمالاً می دانید که Wear OS پیچیدگیهای خاص خود را دار؛ این سیستمعامل که مخصوص ساعتهای هوشمند است، برنامهنویسی مجزا نسبت به اندروید دارد، حتی اگر ...
این قابلیت جدید به کاربران اینستاگرام اجازه میدهد تا آپدیتهای متنی و ویدیویی را روی یک نقشه پست کنند.
بدافزار BingoMod ازطریق پیامک وارد گوشی شده، در قالب یک نرمافزار امنیتی ظاهر میشود و تمام محتویات گوشی کاربران را پاک میکند.
همانطور که انتظار میرفت، تست فروشگاه موبایل ایکسباکس آغاز شده است.
حالا امکان تجربه ویندوز در آیفون ممکن شده است.
مایکروسافت اکنون به توسعهدهندگان اجازه میدهد از کوپایلت و قابلیتهای این هوش مصنوعی در برنامههای خود استفاده کنند.