به نظر میرسد جدا شدن آنر از هواوی به برند چینی در گسترش فعالیتهای خود کمک شایانی کرده است. پس از تحریمهای سختگیرانهای که ایالات متحده آمریکا علیه هواوی وضع کرد، شرکت چینی با مشکلات مختلفی مواجه شد؛ بهطور که دیگر نمیتوانست برای محصولات خود و برندهایی که تحت نظر دارد تجهیزات و قطعات مورد نیاز مانند تراشه تأمین کند.
در همین راستا، سران هواوی به این نتیجه رسیدند که بهتر است مسیر برند مستقل آنر را جدا کرده و منابع در اختیارشان را صرف محصولات برند اصلی هواوی کنند. نتیجهی تصمیمات شرکت هواوی به فروش برند آنر به شرکت چینی دیگری ختم شد. بااینحال، جدا شدن آنر از هواوی به نفع برند مستقل چینی بود؛ زیرا دیگر در فهرست تحریمهای ایالات متحده قرار نمیگرفت.
درواقع برخلاف هواوی که بهصورت محدود با شرکتهای ایالات متحده میتواند همکاری داشته باشد و در بسیاری از موارد مانند استفاده از فناوری ارتباطات 5G حق همکاری با شرکتهای آمریکایی را ندارد، آنر شامل چنین تحریمهایی نمیشود و گویا همکاری نزدیکی نیز با شرکتهای آمریکایی ازجمله مایکروسافت خواهد داشت.
طبق گزارش GizChina نتیجهی مذاکرات ابتدایی برای همکاری نزدیک آنر و مایکروسافت نیز لپتاپی به نام مجیکبوک وی ۱۴ است؛ لپتاپی که درواقع اولین محصول مجهز به ویندوز ۱۱ خواهد بود. مجیکبوک وی ۱۴ اولین لپتاپ از سری مجیکبوک وی خواهد بود که صفحهنمایشی ۱۴ اینچ دارد؛ البته ویژگیهای جذاب این لپتاپ به صفحهنمایش ۱۴ اینچی ختم نمیشود و انتظار میرود اولین لپتاپی باشد که همراه با سیستمعامل جدید ردموندیها در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
یکی دیگر از ویژگیهای مجیکبوک وی ۱۴ استفاده از ماژول دوگانهی دوربین در بالای صفحهنمایش خواهد بود که شامل دو دوربین ۵ مگاپیکسلی میشود. چنین اتفاقی نیز در میان لپتاپها تازگی خواهد داشت و محصول برند آنر را به اولین لپتاپ مجهز به ماژول دوربین دوگانه تبدیل میکند.
انتظار میرود مجیکبوک وی ۱۴ در ۲۶ سپتامبر (۴ مهر) معرفی شود. پس از مدتی نیز ویندوز ۱۱ در ۵ اکتبر (۱۳ مهر) منتشر خواهد شد. با توجه به گفتهها، آنر زودتر از انتشار ویندوز ۱۱ میخواهد مجیکبوک وی ۱۴ را به بازار عرضه کند. با این حساب، گفتههای برند مستقل چینی در زمینهی عرضهی اولین لپتاپ با ویندوز ۱۱ به بازار طی هفتههای آینده محقق خواهد شد.
جالب است بدانید که همکاری آنر و مایکروسافت تنها به عرضهی مجیکبوک وی ۱۴ با ویندوز ۱۱ ختم نمیشود و گویا دو شرکت در زمینههای بیشتری همکاری خواهند داشت. چنین همکاری برای هر دو شرکت جنبههای مثبت فراوانی دارد. اصولا آنر با کمک هواوی توانست در بازار جهانی راه یابد و شرکت مایکروسافت نیز سهم قابل توجهی در بازار چین ندارد. همکاری نزدیک دو شرکت میتواند به حضور پررنگتر آنر در بازار جهانی و تقویت جایگاه مایکروسافت در بازار چین کمک کند.
هنوز اطلاعات دقیق از مواردی که دو شرکت با یکدیگر همکاری خواهند داشت، منتشر نشده است؛ اما انتظار میرود علاوه بر محصولات نرمافزاری و سختافزاری، شامل خدمات مبتنی بر فضای ابری مایکروسافت، آژور نیز در چین و کشورهای آسیای شرقی شود.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.