جک دورسی، همبنیانگذار و مدیرعامل پیشین توییتر (Twitter)، ساعاتی پیش از قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری ایلان ماسک با این شبکهی اجتماعی استقبال کرد و گفت طرح ماسک برای خصوصیسازی توئیتر «قدم اول درستی» محسوب میشود. براساس آنچه CNET گزارش میدهد دورسی حمایت خود را در قالب چند توییت که بهتازگی منتشر کرده، نشان داده است.
در ساعات پایانی شب گذشته به وقت تهران، اعضای هیئتمدیرهی توییتر در بیانیهای اعلام کردند که پیشنهاد ایلان ماسک برای تصاحب این شرکت در ازای پرداخت ۵۴٫۲۰ دلار به ازای هر سهم به اتفاق آراء پذیرفته شده است.
جک دورسی میگوید: «توییتر در فرم یک شرکت همیشه تنها مسئلهی من و بزرگترین پشیمانی من بوده است. توییتر متعلق به وال استریت و مدل تبلیغاتی بوده و پس گرفتن این شبکهی اجتماعی از وال استریت قدم اول درستی محسوب میشود.»
جک دورسی در ادامهی توییتهای خود گفت اعتقاد دارد که کسی نباید مالک توییتر باشد یا این شبکهی اجتماعی را اداره کند. به گفتهی دورسی، توییتر باید سرویسی عمومی باقی بماند، نه یک شرکت. دورسی میگوید ایلان ماسک تنها راهکاری است که برای حل مشکلات فعلی توییتر به آن اعتماد دارد: «من به مأموریت او برای گسترش نور آگاهی اعتماد دارم.»
ایلان ماسک که اکنون ثروتمندترین فرد دنیا است در اوایل ماه جاری میلادی پیشنهاد اولیهی خود را برای تصاحب کامل توییتر مطرح کرد. توییتر در ابتدا برنامه داشت پیشنهاد ماسک را رد کند، بااینحال بهنظر میرسد پس از پردهبرداری ایلان ماسک از برنامههایش برای تأمین مالی هزینهی قرارداد در نهایت با درخواست مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس موافقت کرده است. ایلان ماسک برای تصاحب توییتر ۲۱ میلیارد دلار از جیب خودش پول میدهد و حدوداً ۲۵٫۵ میلیارد دلار وام میگیرد.
ایلان ماسک با بیش از ۸۳ میلیون فالوور در توییتر یکی از کاربران فعال این شبکهی اجتماعی است و در عین حال بارها انتقاداتی به سبک مدیریت توییتر وارد کرده. ایلان ماسک میگوید برای افزایش اعتماد مردم به توییتر، الگوریتم این شبکهی اجتماعی باید متنباز شود.
جک دورسی میگوید هدف ایلان ماسک برای ایجاد پلتفرمی که «بهشدت قابلاعتماد و بهشکل گستردهای فراگیر» باشد، هدف درستی است و پاراگ آگراوال، مدیرعامل فعلی توییتر نیز چنین هدفی در سر میپروراند: «از هردوی شما ممنونم که شرکت را از شرایطی غیرممکن بیرون میکشید. این مسیر درستی است... با همهی وجودم باورش دارم.»
جک دورسی در اواخر سال گذشتهی میلادی از سِمت مدیرعاملی توییتر کنارهگیری کرد و جایگاهش به پاراگ آگراوال رسید. دورسی از سال ۲۰۱۵ مدیرعامل توییتر بود. البته او در سال ۲۰۰۷ نیز در نقش اولین مدیرعامل توییتر ظاهر شده بود، اما تنها ۱۶ ماه در این جایگاه دوام آورد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.