وزارت دفاع آمریکا بهتازگی آزمایش چند فناوری ریزموج پرتوان برای مقابله با سیستمهای پهپادی بدون سرنشین را انجام داده است. این سیستم میتواند چند پهپاد را بهصورت همزمان در آسمان از کار بیندازد. با توجه به افزایش شمار حملات پهپادی گروهی، پنتاگون در تلاش است تا از در اختیار داشتن فناوری لازم برای مقابله با آنها اطمینان یابد.
وزارت دفاع ایالات متحده تاکنون سه بار سیستم مقابله با پهپادها را آزمایش کرده است. دو آزمایش بهار و پاییز پارسال و آزمایش سوم بهار امسال انجام شد. پنتاگون میخواهد همچنان به انجام دو آزمایش در سال ادامه دهد تا مشکلات این سیستم را برطرف سازد.
جدیدترین آزمایش این سیستمها در بازه زمانی 4 تا 22 آوریل (15 فروردین تا 2 اردیبهشت) در ایالت آریزونا انجام شد. در این آزمایش سه تیم اپیروس، Raytheon و Leonardo DRS فناوریهای ریزموج پرتوان خود را به نمایش گذاشتند. این فناوریها معمولا از طریق ایستگاههای زمینی پالسهای الکترومغناطیسی قوی برای تخریب یا از کار انداختن پهپادها ارسال میکنند.
پنتاگون به آزمایشهای خود ادامه میدهد
«مایکل دیگنارو»، رئیس تیم آزمایش اداره مقابله با پهپادهای بدون سرنشین کوچک پنتاگون میگوید: «ما در این آزمایش شیوههای مختلف مقابله با پهپادها را آزمایش کردیم و خواستیم ببینیم چقدر طول میکشد تا یک پهپاد از کار بیفتد یا نابود شود.»
اهدافی که در این آزمایش استفاده شده در گروه سیستمهای پروازی بدون سرنشین گروه 1، 2 و 3 بودند و بهصورت تکبهتک یا دو پهپاد همزمان تست شدند. (پهپادهای گروه 1 حداکثر 9 کیلوگرم، گروه 2 از 9 تا 24 کیلوگرم و گروه 3 بیش از 24 تا حداکثر 600 کیلوگرم وزن داشتند.)
سیستم Leonardo DRS آنتنی برای ارسال موج نداشت، ولی کارشناسان توانستند از طریق توانایی این سیستم در تولید انرژی کافی به منظور مقابله با تهدیدها عملکرد آن را ارزیابی کنند. سیستم اپیروس توانست در رنج معقولانهای که معمولا در میدان مبارزه به کار میآید، تهدیدها را از کار بیندازد. از آن سو، سیستم Raytheon هنوز در دست توسعه قرار دارد ولی نشان داد که در فواصل کوتاهتر میتواند به کار بیاید.
وزارت دفاع آمریکا در حال پشت سر گذاشتن آخرین مراحل توسعه مفاهیم و قابلیتهایی است که میخواهد در دور بعدی آزمایشها به آن دست پیدا کند. اداره مقابله با پهپادهای بدون سرنشین میگوید تا یک ماه دیگر اعلام خواهد کرد که میخواهد چه کمبودهایی در سیستمهای موجود برطرف شوند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.
تدوینگر این فیلم میگوید برای اصلاح لهجه «آدرین برودی» به مجارستانی از هوش مصنوعی استفاده کرده است.
شرکت ULA قصد دارد راکت Vulcan Centaur را به یک رهگیر فضایی تبدیل کند تا از ماهوارهها در برابر تهدیدات فضایی دفاع کند.
محققان ارتباط مصرف داروی دیابت اوزمپیک که باعث کاهش وزن میشود را با یک بیماری نادر بینایی بررسی کردند.
به نظر میرسد که در نسخه آینده visionOS، هدست ویژن پرو از کنترلرهای VR شخص ثالث پشتیبانی خواهد کرد.
به نظر میرسد که در نسخه آینده visionOS، هدست ویژن پرو از کنترلرهای VR شخص ثالث پشتیبانی خواهد کرد.