یک متخصص حقوق مالکیت معنوی مدعی شده که گوگل در 43 مورد کدهای جاوا را به طور کامل و بدون کسب اجازه در نسخه های اخیر سیستم عامل آندروید کپی کرده است.
به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، بدون شک این اقدام با واکنش تند شرکت اوراکل مواجه خواهد شد که بعد از خرید "سان "، مالکیت نرم افزارهای مختلف ساخت این شرکت و از جمله جاوا را در اختیار دارد.
اطلاعات مربوط به این قانون شکنی گوگل در اختیار اوراکل قرار گذاشته شده و مقامات این شرکت در حال بررسی این مساله هستند تا اقدامات قانونی لازم را بر ضد گوگل انجام دهند. مساله ای که برای این شرکت گران تمام خواهد شد.
در سیستم عامل آندروید در مجموع 6 فایل شناسایی شده که شباهت بسیار زیادی به فایل های جاوا دارند. این فایل ها در نسخه های 2.2 و 2.3 از سیستم عامل آندروید موجود بوده اند و این مساله نشان دهنده تعمد گوگل در کپی برداری غیرقانونی از آنهاست.
همچنین در 37 فایل هم کدهای موجود شباهت هایی با کدهای جاوا دارند که همگی در مالکیت "سان " بوده اند. البته گوگل برای جلوگیری از افشای این مساله از برنامه های decompiler استفاده کرده، با این وجود تردیدی در مورد قانون شکنی این شرکت وجود ندارد و در هفته های آینده باید در انتظار تشکیل دادگاه های مهمی باشیم.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.