شیائومی در مسیر کسب مجوزهای لازم برای آغاز کسب و کار خودروی برقی خود دچار مشکل شده است. این شرکت ظاهرا چند ماهی است که پروژه 10 میلیارد دلاری خود را به رگولاتورهای مربوطه میبرد اما فعلا در جلب رضایت آنها توفیقی نداشته است.
به گزارش منابع آگاه به ماجرا و به نقل از بلومبرگ، شیائومی چند وقتی است که با مسئولان کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین دیدار داشته، اما موفقیتی به دست نیاورده است. ورود به بازار خودروهای برقی آخرین ماجراجویی «لی جون»، همبنیانگذار این غول چینی است. با این حال، هرچه آغاز فعالیتهای این کسب و کار بیشتر به تعویق بیفتد، رقبا برای پیشی گرفتن از این شرکت فرصت بیشتری خواهند داشت.
شیائومی پس از کسب موفقیتهای چشمگیر در بازار موبایل اکنون در حال ورود به بازار خودروهای برقی است و میخواهد با شرکتهایی مثل BYD و Nio رقابت کند. لی جون امیدوار است که مهارتهای این شرکت در زمینه فناوریهای متصل و وجود جامعه طرفداران پرشمار این برند به آنها کمک کند تا شانس خوبی در این بازار داشته باشند.
معرفی اولین خودروی شیائومی به تعویق میافتد؟
حالا اگرچه برخی از مدیران شیائومی امیدوارند که مسئولان بالاخره به این شرکت چراغ سبز نشان دهند، اما بقیه نگرانند که این فرآیند برنامههای شرکت را به تعویق بیندازد. این غول چینی در ماه سپتامبر 2021 کسب و کار اتومبیلهای برقی خود را ثبت کرد تا بتواند برای آغاز فعالیتهایش درخواست مجوز کند. با این وجود، آنها هنوز موفق به دریافت این مجوز نشدهاند.
لی جون گفته بود که میخواهد ظرف مدت 10 سال 10 میلیارد دلار هزینه کند تا این پروژه آغاز شود. تحلیلگران معتقدند که موانع قانونی در برابر شیائومی احتمالا باعث میشود که برنامه این شرکت برای رونمایی از اولین خودروی آنها به سال 2024 نرسد. به دنبال انتشار این اخبار، ارزش سهام شیائومی در روز جمعه 5.4 درصد در بازار هنگ کنگ افت پیدا کرد.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.