هفتهی گذشته از میان بیش از ۲۲۴۹ خودروی وارداتی که سالهاست بلاتکلیف در انبارهای گمرک در شهرهای مختلف خاک می خورند، ۱۰۶۲ خودرو به مزایده گذاشته شدند. ارزش پایه کارشناسی ۱۰۴۰ خودرو سواری خارجی که شامل لکسوس، پورشه، کیا، بی ام و، بنز، هیوندا، تویوتا، ولوو و پورشه میشود، بیش از ۲۰۳۷ میلیارد تومان قیمت گذاری شد. حالا اطلاعات جالبی از این مزایده منتشر شده است که شامل پیشنهاد خرید ۲۸۱ دستگاه خودرو توسط یک شخص حقیقی و ۲۵۸ دستگاه خودرو توسط یک شخص حقوقی بوده است. همچنین به شکل میانگین خودروها با ۸۵ درصد قیمت بالاتر نسبت به قیمت پایه کارشناسی به فروش رفته اند و با توجه به فروش نرفتن حدود ۷۵ دستگاه خودرو قرار است دور بعدی این مزایده آبان ماه برگزار شود.
با این وجود مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از برگزاری دور جدید مزایده خودروهای رسوبی وارداتی خبر داد. عبدالمجید اجتهادی، با اشاره به مزایده فوق العاده شماره ۵۶۵ خودروهای خارجی رسوبی، اظهار کرد: از میان حدود ۱۰۶۲ دستگاه حدود ۷۵ دستگاه در این مزایده به فروش نرفت. «در واقع ۵۸ دستگاه به دلیل مغایرت در مشخصات از مزایده خارج شد و ۱۷ دستگاه خودرو نیز به فروش نرفت. بنابراین استارت مزایده این ۷۵ دستگاه از امروز زده میشود و اطلاعیههای مربوطه منتشر خواهد شد تا تکلیف این خودروها تا قبل از ۱۵ آبانماه مشخص شود.»
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به این سوال که چه خودروهایی به مزایده خواهند رفت؟ گفت: «۲۲ دستگاه پورشه واقع در مازندران از جمله این خودروها هستند. جزئیات سایر خودروها نیز اعلام خواهد شد.»
فرایند مزایدهی تعیین تکلیف ۱۰۶۲ دستگاه خودروهای رسوبی وارداتی از هفتم مهرماه آغاز و روز گذشته اسامی برندگان این مزایده اعلام شد. به گفته اجتهادی و به نقل از روابط عمومی سایت سازمان اموال تملیکی: «بیش از ۱۳ هزار نفر در این مزایده فوق العاده شرکت کردند. ۹۶۵ خودرو به ارزش ۲۸۱۳ میلیارد تومان به فروش رفت که متوسط رشد قیمت های پیشنهادی ۸۵ درصد بوده است. از این میان، نیمی از مجموع متقاضیان ضمانت نامه بانکی به ادارات کل اجرایی استانها تحویل دادهاند و ضمانت نامه برابر ضوابط قانونی به دلیل نرسیدن اصل ضمانت نامه و یا مغایرت های اسنادی و اطلاعاتی ابطال شدند.»
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تعداد افراد نهایی شرکت کننده را ۱۲ هزار و ۷۱ نفر بیان کرده است.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.
گروه صنعتی ایران خودرو، با انتشار اطلاعیهای جدید شرایط فروش و نحوه ثبت درخواست ریرا و دیگر محصولات این شرکت را اعلام کرد.
ترامپ میگوید با کمکهای ایلان ماسک، چارهای جز حمایت از صنعت خودروهای برقی ندارد.
میتسوبیشی پاجرو یکی از سه آفرودر محبوب و البته بدشانس ژاپنی در کنار نیسان پاترول و تویوتا لندکروزر به شمار میرود.