اپل هفته گذشته پتنت جدیدی را ثبت کرد که در آن به یک سیستم نگهدارنده دوربین جداشدنی برای ساعت اشاره شده است. درحالیکه هیچ تضمینی برای تولید این دستگاه وجود ندارد، این پتنت بهخوبی نشان میدهد که غول فناوری بهدنبال ارائه ویژگیهای جدید مانند دوربین برای طرفداران ساعت هوشمند اپل واچ است.پتنت جدید که در 7 فوریه (18 بهمنماه) توسط اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده صادر شده، بهطور خاص روی یک سیستم بنددار با قابلیت آزادسازی سریع تمرکز دارد که امکان دسترسی راحت به دوربین مبتنی بر ساعت هوشمند را فراهم میکند.
نحوه عملکرد اپل واچ با دوربین
طبق توضیحاتی که توسط Patently Apple درباره این پتنت ارائه شده است، با این سیستم، کاربران میتوانند بهسرعت و بهراحتی از طریق دوربین پایین دستگاه عکس بگیرند و سپس بهراحتی دستگاه را به وضعیت اصلی خود برگردانند.
البته این اولینباری نیست که اپل در پتنتهای خود به عملکرد دوربین در ساعتهای هوشمند اشاره میکند؛ در سال 2019 نیز این شرکت در پتنت US-10331083-B1 به یک ساعت بنددار با سنسور نوری یکپارچه و انعطافپذیر اشاره کرده بود. درصورت عرضه چنین دستگاهی، دوربین قابلچرخش ساعت به شما اجازه میدهد تا از طریق مچ دست خود، عکس بگیرید.
علاوهبراین، درصورت ساخت چنین محصولی، اپل اولین شرکتی نخواهد بود که در دستگاههای پوشیدنی خود از دوربین استفاده خواهد کرد. سامسونگ در سپتامبر سال 2013 تلاش کرد تا با دستگاه Galaxy Gear خود، وجود سنسور دوربین در ساعت هوشمند را عادی کند. بااینحال، این دستگاه بهسرعت تحت تأثیر اپل واچ قرار گرفت و کاربران با دوربین 1.9 مگاپیکسلی دستگاه گلکسی چندان شگفتزده نشدند.
درحالیکه وجود یک دوربین روی ساعت هوشمند میتواند برای برخی افراد کاربرد عملی داشته باشد، طبیعتاً این دستگاه در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت نگرانیهایی را ایجاد خواهد کرد.
این تراشه با فرایند ۳ نانومتری تولید میشود.
این دستگاه روی قابلیتهای مدیریت خانه هوشمند متمرکز خواهد بود.
عضو هیاترئیسه کمیسیون تخصصی طلاوجواهر اتاق اصناف ایران میگوید در زمینه فروش آنلاین طلا خلاء قانونی داریم.
کاربران سوپرمارکت اسنپ در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۸ و ۹ آذر بیش از ۳۲۰ هزار سفارش سوپرمارکتی را از این پلتفرم تحویل گرفتند.
پس از گاردین، حالا یک گروه رسانهای بزرگ دیگر نیز تصمیم به بایکوت شبکه اجتماعی ایلان ماسک گرفته است.
این یکی از بزرگترین جایزههای اعلامشده برای کشف حفرههای امنیتی است.
مدیاتک با معرفی تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ بازار میانرده را هدف قرار داد؛ هرچند تفاوت چندانی با نسل قبل ندارد.
اپل حتی پروتوتایپها و رابط کاربری این محصول را نیز آماده کرده بود.
تغییرات اخیر در شرایط خدمات ایکس، کاربران را بهسمت پلتفرمهای رقیب سوق داده است.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.