به ادعای منابع آگاه، هواوی در پی انتشار سیستمعامل HarmonyOS برای بازارهای جهانی است. HarmonyOS سیستمعاملی است که پس از تحریم هواوی توسط آمریکا، توسعه داده شد. HarmonyOS را میتوان افزونبر گوشیهای هوشمند روی دستگاههای متنوع دیگر نیز نصب کرد.
هارمونی او اس سیستمعاملی دو ساله است و به روایت گیزچاینا، اکنون سومین سیستمعامل موبایلی بزرگ دنیا محسوب میشود. مشخص نیست که این ادعا بر اساس چه آماری مطرح شده. HarmonyOS در چین محبوبیت قابلتوجهی دارد و زمان کوتاهی پس از انتشار عمومی، به کاربران زیادی دست پیدا کرد.
بزرگترین انتقادی که به HarmonyOS وارد میشود، شباهتهای بسیار زیاد این سیستمعامل با اندروید است. برخی از کاربران میگویند HarmonyOS یک فورک از اندروید محسوب میشود اما هواوی این ادعا را رد کرده است.
هواوی در حال حاضر مدلهای چینی گوشیهایش را با HarmonyOS و مدلهای بینالمللی را با رابط کاربری EMUI عرضه میکند، اما احتمالاً این وضعیت دچار تغییر خواهد شد. به گفتهی برخی منابع، عرضهی دستگاههای بینالمللی هواوی با HarmonyOS آغاز شده است. هواوی تاکنون بهصورت رسمی این موضوع را تأیید نکرده است.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.