براساس گزارشهای قبلی، هدست واقعیت ترکیبی اپل که احتمالاً هفته آینده در جریان کنفرانس WWDC 2023 معرفی خواهد شد، دارای دو نمایشگر میکرو OLED با وضوح 4K خواهد بود که بهطور کلی وضوح 8K را در اختیار کاربران قرار میدهد. حالا «راس یانگ»، تحلیلگر قابلاعتماد حوزه نمایشگر، مشخصات بیشتری درباره نمایشگرهای این دستگاه مورد انتظار ارائه کرده است.
به گفته یانگ، هر یک از این دو نمایشگر دارای اندازه 1.41 اینچی خواهند بود و اپل قصد دارد بیش از 5000 نیت روشنایی و تراکم پیکسلی 4000 پیکسل در هر اینچ را به کاربران ارائه کند. هرچند والاستریت ژورنال ماه گذشته در گزارشی گفته بود که هدست اپل با قابلیتهای خود، دستگاههای رقیب خود را شکست میدهد، اما با توجه به اینکه رقبایی مانند سونی و متا بهجز وضوح و تراکم پیکسلی، مشخصات نمایشگر هدستهای واقعیت ترکیبی خود را ارائه نکردهاند، مقایسه آنها در این زمینه کمی دشوار است.
مقایسه نمایشگر هدست اپل با دستگاههای رقیب
با وجود روشنایی 5000 نیت (یا بیشتر)، هدست اپل از محتوای HDR یا محدوده دینامیکی بالا پشتیبانی میکند که این ویژگی معمولاً توسط هدستهای واقعیت مجازی موجود در بازار ارائه نمیشود. به عنوان مثال، هدست واقعیت مجازی Quest 2 شرکت متا دارای حداکثر روشنایی 100 نیت است و HDR را ارائه نمیکند و هدست هولولنز 2 مایکروسافت حداکثر روشنایی 500 نیت را ارائه میکند.
هدست PSVR 2 سونی نیز حدود 265 نیت روشنایی دارد و فقط درصورت اتصال به نمایشگر سازگار با این ویژگی، از HDR پشتیبانی میکند.
اگر اپل واقعاً با هدست واقعیت ترکیبی خود حداکثر روشنایی 5000 نیت را ارائه کند، دستگاه غول فناوری از نظر کنتراست منحصربهفرد، رنگهای روشنتر و وضوحی بهتر، از دیگر هدستهای موجود در بازار بهتر بوده و رقابت با آن برای سایر شرکتها واقعاً سخت خواهد بود.
درباره سایر مشخصات این دستگاه اخیراً گفته شد که هدست واقعیت ترکیبی اپل به دو پورت مجزا مجهز میشود: USB-C برای انتقال دادهها و یک درگاه مغناطیسی اختصاصی برای اتصال باتری اکسترنال. همچنین ظاهراً این دستگاه با قیمت نجومی بین 3 تا 4 هزار دلار معرفی خواهد شد که «مینگ-چی کو» ماه گذشته دلیل این قیمت را توضیح داد.
کنفرانس جهانی توسعهدهندگان پیش روی اپل یا همان WWDC 2023 در روز دوشنبه، 5 ژوئن مصادف با 15 خردادماه، در ساعت 20:30 به وقت ایران برگزار میشود و ما آن را در دیجیاتو بهصورت زنده پوشش خواهیم داد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.